Monday, November 9, 2009

cUci tHe mUsiCaL sUpERb + aWeSoMe

Salam Uolls…

Happy Monday..

Aku nak cerita ni.. Hari Jumaat aritu, aku gi tgk teater CUCI THE MUSICAL…Perghhh!!!! Sumpah superb & awesome giler!!!

1st of all special thanx to Pn. Sherifah Hanum sb bg tiket free kat aku..huhu~I enjoyed it so much! =)

Aku tangkap cintan sama ini cerita...fuhh..!!!! mmg menyengat dowh! rugi sape yg tak tgk!!! They’re so capable la...berlakon dan bernyanyi.....i'm melt...

I met Deanna Yusoff.She watching it on last Friday too..waaaaaa…!!!!Harap² nnt dia men balik kat IB..nk repeat g tgk =)

It just a simple story line...but...rich with msg....the dancers pun superb!!!I’m sitting at the front row...rasa macam nak trus naik atas stage. Serious!!!! Oh!! Hans Isaac…. I Love You!!!!!!!!

Masa hari yg aku tgk tu, Pak Lah & Jane Abdllah pun ada.. Kawan² aku yg pergi tgk pada hari² sebelum nya kata, Tun Dr. M Kita pun datang tgk dengan Isteri nya. Sheila Majid, Acis, Lisa Surihani also ada..

Aaahh..see...all the great people pun dtg watching them..sbb tu all their shows,they put 120% effort to entertain people..sungguh alahai..!!!!! walaupun dorg penat,tp menghiburkan org ramai tu..hahaha..

Hans!!!! *Drooling* uhuks~

Awie pon comel.. Dari rock star tetiba je cute dalam teater ni. Siap cam menari ballet taw! bleh buat split lagi..ouch~ he is soooOOOooo damn cute ..!!

AC Mizal, Afdlin Shauki, Vanidah Imran & Adibah Noor juga.. Big clap to them… Mereka masing² memegang watak masing² dengan sgt berkesan..

Weh…dah la..aku x nak cerita lagi.. Kalau korang nak dengar aku nyer excited, sampai esok pon aku x abis cerita pasal CUCI THE MUSICAL ni..

Korang layan je la gambar yg aku sempat amik ni eh… Nak lagi gambar, nnt aku upload masuk fb k dear!! MuahsssSs~~~

CUCI THE MUSICAL Terbaekkkkkkkk~!!!




Sebelum masuk panggung


Tgh nyanyi lagu NegaraKu.. Sempat tu..






Pak Lah



Sesi bertemu peminat



19 comments:

~ mizzAmy ~ said...

amy tak sempat pun nak pegi tengok. the tiket cepat sangat habis. :(

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~
tu la..pat² siku lipat..ehehehe~

BULLET said...

waaaa, dah plan nak g tapi xjadi...sungguh kasihan...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ermm..rmai kate besh..tp da x dpt tgk..ticket da abes..rugi2 x bli awl2..

Redbloodsnow said...

cam best je teater nih kan. syg xde kat kuching. klo ado...kompom org nk gi layan gaks..hehe

ratna said...

bestnya dpt seat yg dpn2 ni.. jelasss nak tgkkk..

Jaja said...

malaaaaa...nk gi jgk!!! jelesss!

nURmALa mAZLan said...

BULLET,
sian....hehehe~

:: p R i n c E s S _ N ::
tu la..len kali beli siap²

nURmALa mAZLan said...

Redbloodsnow,
nnt akak suh bf akak buat tayangan kat kuching..wakakaka~

ratna,
hehehe =P

nURmALa mAZLan said...

Jaja,
hehehe..dah abis la =)

fazemy said...

Wahhh bestnya. Tak pernah lg tgk teather..kesian tak? Haha.

Mala baru je received voucher Cherating tu smlm. THANK YOU VERY MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sronoknya...terima tau Mala. Sgt hepi(^_^)

cHeRyNa PiReS said...

bestnye dapat tgk...sha jauh la. tak berbaloi nak gerak jauh2 nieh. nak tgk bola lagi.

geram plak tgk gambo ac nieh...isshhh...

adha said...

mala
tak sia2 la hans smp pengsan kepenatan pasal teater neh... kalau semua org kata best.. hehehe


** akak da public kan semula blog.. tempoh untuk bertapa susah abis.. hahahha

nURmALa mAZLan said...

fazemy,
uiks???!1 baru terima? Rasa macam dah lama je bg..ehehehe`

cHeRyNa PiReS,
yo la.. N9 kan masuk final Piala Malaysia..

seb baik geram ngan AC.. Hans Kita punya tau sha..ehehehe~

nURmALa mAZLan said...

adha,
ye kak...citer ni mmg sgt best!!! thumbs up to Hans..

Kamsiah said...

mala..sementara masih berdua..takde baby lagi..enjoy la puas2 hehe..dah ada baby..susah nak usung sana sini

nURmALa mAZLan said...

Kamsiah,
hehehe..tu la kak..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bestnyer dapat nengok, akak pun banyak dengar orang cakap musical ni best.

nURmALa mAZLan said...

CRAZY BEAUTIFUL88,
mmg best pon kak..serious!!!