Friday, November 20, 2009

rAkAmAN sEhAti bERdANsA

Salam Jumaat Uolls…

Semalam aku gi tgk rakaman sehati berdansa..Menggedik kan?? ahahaha~

Aku gi ngan mak je.. Sayang tak gi, dia Cuma tlg hantar je…

Sampai² je 1st aku yg aku jumpa - Papa J - wakakaka~ terserempak depan gate.. Dia suh aku ngan mak makan dulu..

Tada….



Ni sebenarnya makanan utk budak² yg diumpan menjadi penyokong.. Ada 4 bas semuanyer.. Diorg panggil budak² kolej..

Lepas makan, tunggu diorg panggil masuk dalam set…Adeh!!! Lama giler..Lebam aku kat situ.. Vangang sungguh!!

Dah masuk set, aku terserempak lagi ngan pak cik aku tu – Papa J – Dia nampak je aku ngan mak, terus dia ajak gi belakang stage.. Amik gambar ngan anak didik dia..Jeng Jeng Jeng…….




Tapi minggu ni, aku rasa Sazzy punya macam agak kureng la.. Yang best aku tgk Isma.. Tapi sorry ye, aku tak suka Isma okeh~ Gedikssss~ Penyokong dia punya la ramai.. Budak² AF7 semua datang memeriahkan suasana menyokong Isma la konon..cet~ Jiran² dia kat flat sri kota dulu pon dia ajak agaknyer.. ramai giler..

Fahrin hensem.. “Jatuh cinta lagi..Lagi² ku jatuh cinta.. Harus bagai mana..”Adeh!!!! tergamam aku tgk Fahrin.. Terkedu..Dia betul² depan mata aku semalam..rasa nak peluk jer.. seb baik la aku ni waras lagi..uhuks~~ Sgt humble okeh.. Makcik² yg bersalam ngan dia, sumer dia cium tgn.. Sejuk sapa dapat bermenantukan Fahrin.. heeeeee~

Masa nak balik.. Macam haram la astro ni..Aku tak tau yg malam diorg x kasi kereta masuk.. Abis tu, sayang dah anta aku mesti la dia balik., Pastu malam tu dia nak dtg amik aku, dah x boleh masuk.. Macam gamp**** kan? Takkan aku nak berjalan sampai luar?? Jauh tu..

Aku tgh dok bercakap² ngan guard tu.. tetiba ada suara “kenapa tu?” Aku tgk la sapa yg bertanya tu.. Sekali Papa-J la.. aku cerita la kat dia keadaan sebenar.. pastu dia kata meh dia anta sampai main enterance..Fuh!!! seb baik..Kalau tidak, menapak la aku..bongoks!!!!

Papa J kata mood Sazzy dah lari masa diorg suh Sazzy buat semula tu.. Ye la, dah nama pon rakaman kan? So, sesuka hati la diorg nak “cut²”.. Masa 1st keluar tu Sazzy dah bersemangat dah.. 2nd time keluar mood cam dah lari..Betul jugak.. Apa² pun, vote for Sazzy & Nash~~♥(“,)
**********
p/s : Kan ada email mengatakan Sazzy & Dira gaduh kat Facebook. Tapi aku tgk semalam Sazzy ngan Dira ok je.. Masa tgh mekap² tu dok sesame lagi…. Isma je yang buat muka ketat kononnyer diva…diva tahi kucing..Kau ingat kau saper?? Siti Nurhaliza pun x sombong okeh..ko tu bekas pelajat AF7 jew….wekkkk~

33 comments:

wina said...

jadi jugak ye kau pegi semalam??

eh eh...apesal marah sangat ngan company tersayang aku nie ha?? wakakaka!

jgn salahkan astro ye, salahkan TPM sbb kawasan di dorang punye..astro sewa aje huhu

Mimy Hamid said...

halamak best le...dah tentu papa j pak sedara ko ada..tu yg leh gi belakang stage..minggu ni lagu apa weh

ratna said...

bestnyaaa awak dpt pi rakaman tu. sapa yg paling best diaorang punya performance? isma tu kalau bercakap bole tahan gak.. ada gak dengar gossip2 kata dia ada gaduh2 dgn laki dia kat mana ntah time sehati berdansa ni..

nURmALa mAZLan said...

wina,
hahaha~ kalau aku nak salah kan astro jugak??

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
minggu ni sazzy lagu ku mahu siti nurhaliza..huhu`~

ratna,
ye ke..tapi kan semalam kita tgk isma x campur ngan isteri² yg lain..cam sazy dok² jugak sembang ngan dira ngan nana.. isma buat hal dia je..berlagak diva la tu

~dARlee zURiS~ said...

nasib baik awk tak ngandung
kalu tak..tup2 kuar ti muka cam isma pulak.benci sgt kat die.hehee ;P

tp..zuris pun tak suka kat die
rasa cam kartun je menari.
ngegeee =D

Alya said...

tak suka isma juga..prasan bagoss ahh!!

nURmALa mAZLan said...

Alya,
tu la pasal..macam good² je dia

iena said...

wahhhh... cayalah .... best la... tu la mintak la sazzy menang SB3 nih...

nURmALa mAZLan said...

iena,
tu la pasal beb..jgn la si isma tu..x kosa tau

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wei asal ko x bagitaw wei..klu x..leh aku g jugak..cousin aku ada kasi soh aku pegi..tapi xda geng..huhuhuuhuhu

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
next week jom =)

atty's said...

wah besh nya mala dpt g..camne nak g sana..

nURmALa mAZLan said...

atty's,
tgk kat astro kty

aien~s corner said...

aien pn xsuke isma tuu... heee..

rynn2506 said...

mala, aku sokong wina....heheh...

oo..patutlah ko tya aku aritu ye...

neezareef said...

owh..aku rasa cam live dpn mata heheh...

oo aku igt wpn rakaman tade la cut2..x ke vangang tu org excited nk nari ko cut2..vodoh upenye strategi..

oppss...gado sama dira??? aku tetap sokong dira..tp aku pn sokong gak sazzy ok..don wori ;D

nURmALa mAZLan said...

aien~s corner,
Isma gedik

rynn2506,
tak kisah la ko sokong saper pon..yg penting org ramai dtg astro..bukan TPM

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
tu la..dira ngan sazzy dok sembang² smlm..Isma je yg x campur org macam kerang busuk

Ms AiReEn MoHd said...

wakakak si pompuan kebang semangkuk tu kalau ekk ko hempuk kan pale die bg lg penyek..da la tak lawa...poyo lak...ehh hangin lak aku kan...ehh ade gak si neezereef kat sini...nok ko mintak kan pompaun tu adiah aku suh bg cepat sikit sebelum hakue hangin mcm ko ekkk

cHeRyNa PiReS said...

sokong sazzy tp tak suka dira. sebab? banyak sebab...kalo cakap kat sini kang macam bagus je.

tp wth kan?

dira:

tak lawa
takde bakat
menari tak best

so, kalau dah jadi artis dua2 tu takda susahlah nak minat:)

eLLy said...

opsss... Isma berlagak diva ???
jeng jeng jeng.. Nasib baik akak dah tak duduk sri kota.. if not mesti dapat jemputan gak ;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yeke isma cmtu...nmpk cm cool jekk..rpenyer sebaliknyerr ekk..

kojah said...

padanla kak sy nmpk scha ngan awal kt mid ari sabtu...sbb sabtu bkn live kan??

~ mizzAmy ~ said...

ha'ah la, this week sazzy agak kureng skit.. kenapa pun tak tau. tapi, hope diorg leh catch up balik untuk next week.

noor afzan said...

betul ka isma sombong..?
isk2..

btw, klik2 nuff awak..

nURmALa mAZLan said...

Ms AiReEn MoHd,
oit...ko dah mengamuk² kat sini.. pastu ko tuntut hadiah lak eh..brengset

cHeRyNa PiReS,
haha..betul²..dan yg penting kita x kenal pon sapa dira tu sebenarnya

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
hahaha~ ye la kan..seb baik x dok flat sri kota

:: p R i n c E s S _ N ::
coll hape nyer yang

nURmALa mAZLan said...

kojah,
hoh!!?? ye ker ko nampak scha ngan awal?? apakah??

~ mizzAmy ~
tu la kan..papa j msg akak dia cakap net week dia akan serang balas..hahaha~

nURmALa mAZLan said...

noor afzan,
btui arr...hehehe~

MaMa ZuRa said...

aah kita pon suke sazzy gak..isma gediks ye? sazzy ok x? xsombong ye..best la dpt jumpa dia

nURmALa mAZLan said...

MaMa ZuRa,
sazzy x sombong okeh..

Kamsiah said...

tak minat gak kat Isma...gedik,perasan lbh...dah la tak comei hehe