Thursday, November 12, 2009

piSau cUKuR



Salam uolls…

Semalam aku gi times square.. Utk aper?? Aku tgk wayang.. Cerita apa? Pisau Cukur…uhuks~

Sayang x nak..tp aku paksa jugak dia teman aku.. Sekali semalam sampai sana aku jumpa kawan aku – si Norris – Alah…yg aku jumpa masa tgk Cuci The Musical aritu..

“Asal aku ada, mesti kau ada.. Aritu kat Istana Budaya.. Skang kat sini pulak” huhu~

Komen ttg cerita ni? Biasa je kot.. Pendapat aku la.. Cerita dia light comedy jer.. Nak tenang² kan fikiran, nak tgk awan, nak tgk air laut, nak tgk warna warni, nak ketawa², nak tgk Fazura, nak tgk Maya Karin dipersilakan tgk cerita ni..

Oh My Gucci!!!!

Sayang tgk cerita ni x sampai suku cerita dia dah sibuk nak keluar.. Nak² pulak si Norris ni ada.. “Saya nak keluar la.. Main game lagi bagus.. Sayang tgk je la ngan kawan sayang tu.. Dah abis nnt baru call saya”

Oh My Prada!!!!!


Apa yg penting..Aku tgk cerita ni sbb aku suka Fazura dan Maya Karin. Aaron Aziz??? Oh!!! Enough..Dah cukup dah quota suami…. 1st – Sayang, 2nd – Farid Kamil, 3rd – Fahrin Ahmad & 4th – Hans Isaac… Mana boleh Aaron Aziz lagi.. Nak letak mana..wakakakaka` giler aku kan

32 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Aaron Aziz bagi kat sha laaaa...sha punya. asek org nak fahrin je. bagi sha aaron...sha tak kisah:P

MiSZuE said...

aaronnn perghh body dia hahahaa

semalam pon nk tgk cite ni tapi cam xjadik apesal tah ahhaha

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
hahahaha` ok lah..sha amik la aaron..quota kita dah cukup

MiSZuE,
biasa la tu..kita hanya merancang ..tuhan yg menentukan..ehehehe~

~ mizzAmy ~ said...

hahahaha... cukup 4 ekh? amy pun nak g tengok citer nih. walaupun dah tau citer nih tak dek lah best sesangat, tapi sebab nak tengok kegedikan fazura. hehehe.... :P

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~
aha...sgt berkesan lakonan dia

Redbloodsnow said...

UUWAAAA...ZIE LOM LG TGK PISAU CUKUR NEH KAKKK. TERINGIN GILER NK TGK...SOBSOBSOPB

:: p R i n c E s S _ N :: said...

artis die malatop2...nk tgk laa nti..

reena said...

sbb suke aaron aziz... kite pon nyaris2 nak letak name bb damien jd aaron damien tp hubby tak approve... huwaaaa....geram taw...

nURmALa mAZLan said...

Redbloodsnow,
gi tgk cepat

:: p R i n c E s S _ N ::
tu la pasal..cerita biasa² je tapi pelakon mantopsss!!!

nURmALa mAZLan said...

reena,
hahaha~ ye ker?? kalau dah ada aaron depan mata hari² kan?

Lieya said...

Wooo citenye biasa2 je yerk... xpelaa tunggu cd kuar jerk. Hahaha xde pun tunggu kuar kat tv jerk...

nURmALa mAZLan said...

Lieya,
tunggu la raya thn depan..kua la kat tv nnt tu..ehehehehe`

Goldman said...

untuk harga emas jongkong dan lain2 yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com

harga lagi murah daripada habib poh kong dan dealer2 lain. bekalan antarabangsa

Pocket said...

err, part nak gi kuar main game lagi bagus tu pocket tak pernah wat lagi,

agak nya filem macam mana la yg akan pocket buat nanti yer?

anyway, maya karin belakon atas bot tak besh, pasal dia takkan menyeksikan diri..

or not? tu kena tanya yg dah tgk..

dia menyeksikan diri jgak ker?

eLLy said...

akak tengok last sunday kat Pavillion.. oh my gucci ;) cite nie memang untuk tenang tenang fikiran .. ringan ringan ;)

arrrr... ngantok la kul berape skarang ye ....

kojah said...

kakkkkkkk, jom berjimbaaaaaaaaa

neezareef said...

hahahah..lawak la mala..siap ade quota tuh

s h a r v i na said...

xsuka aron yea?
know what, vina mmg nk tgk cite nih..
tp psl de aron! ehe..
fazura tuh biase2 je la..tp xbrape mint sket sbb my frens de yg ckp i look like fazura! haish..
pdhal di mate i x pun..
aneh!aneh!

atty's said...

suka tkg fazura..sweet je..

ins hassan said...

thanks for your support dear...:)

Aiydalela said...

nak tngok fazura...

cantek plak selipar bodo dia tu.. kene pi cari nih.. hahhahaa..

@xiM said...

tak tahan lorr tengok fazura dan maya karin tergedik gediks..

nURmALa mAZLan said...

Goldman,
Thanks for the info

Pocket,
tak berapa nak seksi la..biasa² jer

nURmALa mAZLan said...

eLLy,
pukul 12.23am akak ku

kojah,
ko nak ajak akak ko nih berjimba kat mana dik?

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
hehehe...quota dalam mimpi je la kak

s h a r v i na,
i likeeeee Fazura

nURmALa mAZLan said...

atty's.
sweet dia kan kty

ins hassan,
welcome =)

nURmALa mAZLan said...

Aiydalela,
selipar bodoh??

@xiM,
hehehe` dalam lakonan je maa

Nor Aishah said...

Mesti meriah kan citer tu... HUHUHU takder kesempatan nak pergi...

Goldman said...

harga emas idaman kalbu makin naik.

harga terbaik emas jongkong tulen dari goldman999.9@hotmail.com

tk

zeti said...

zt teringin gak tgk citer ni.. tp hubby pun x mo tgk.. dia ckp nnt dia belikan tiket then suh zt tgk ngan sape2.. huhuhu..

nURmALa mAZLan said...

zeti,
hehehe..tu la..org lelaki mmg x suka tgk cerita ni kan

MaMa ZuRa said...

amboii banyak asben..hahah

la lite2 je ke cite ni? ingat nk tgk gak sebab nk tgk fazura..tp kalau biasa2 bek beli cd kan..keke