Monday, December 1, 2008

rECeptiON zURa & aNiQ

Hari sabtu aritu ada 3 wedding yg aku kena pergi..wak!!!! manyak wo!!! aku tak amik la semua2 pic kan sbb aku bukan lah photographer..huhu~~

Tapi ingat x aku bgtau yg ari jumaat aritu kawan aku - zura - bernikah, hari sabtu tu aku gi la reception dia kat Pusat Komersial Komuniti Bandar Tun Razak.. Aku datang lambat, makanya x dapat la aku amik gambar pengantin kan..Amik gambar pelamin pon jadi la ek..


Hari ahad pulak aku ada 2 wedding, salah satunya zura jugak..wakaka~~ tapi belah lelaki sbb si Aniq dah menjemput sayang.. Hah!! masa kat belah lelaki, sempat lah aku amik gambar kan..Sila lah tatap wajah pengantin baru ek..



29 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

vogue jerr pantin tuuu...suka tgk....

Nurmala said...

rafflesia merah,
raja sehari la katakan kak~~

Warnawanie said...

cantek ler pelamin dia...

Nurmala said...

wanie,
cantik kan wanie..hehe~~ org yg sama yg akan buat pelamin saya nnt..huhu~~

saya said...

wahhh..lawa pengantin..pelamin pn simple je.t.akde la beriya sarat benar. good choice.. so mala blh dijadikan contoh ni..

Nurmala said...

saya,
insyaallah kak.. mmg kalau boleh kita nak simple² jer..kalau x tu semak deyh!!

etomyam said...

shelamat pengantin baru treng teng teng, selamat berbahgia treng teng teng...lagu saloma daa

Nurmala said...

etomyam,
wakakaka..siap nyanyi x tahan tu

The Journey.. said...

agreed with the pelamin. simple and yet nice to c. yg penting pelamin tak over dr pengantin.

zeti said...

pelamin yg cntik.. pengantin pun cntik gak ;)

rynn2506 said...

slmt pengantin baru zura..
weh mala...ko g ek belah aniq smlm?? erm...nape x snap pic pelamin dia kat belah lelaki???

Nurmala said...

the journey,
yea!! pelamin dia cantik..ramai yg cakap cam tu

zeti,
raja sehari mmg kena cantik!!

Nurmala said...

azrin,
aha.. aku pergi sbb aniq jemput khairul dari ari tu..tak sempat la nak snap pic pelamin tu sbb jauh sgt..segan lak aku..

eLLy said...

amboi pengantin & bakal pengantin posing tak ingat !

Nurmala said...

kak elly,
hahaha... biasa la kak.. gediks tu harus ada..huhu~~

busyuksayang said...

mala, shomel jer awk & tunang ya...and pengantin so gedik...but i like...gedik harus ada kan...hehehe...

Nurmala said...

busyuksayang,
hahaha..ya betul!!!! gedik tu harus ada..ekeke~~

Dayu said...

pengantin lawa, ceria je
*hati bebrunga2 lah katanya*
mala,baru je baca kisah percintaan u ngan ur fiance..
sweet nye...tak yah nak bercinta lama2..
lagi 4 bulan ehh...
u jalan dulu lah, nanti mintak tips dr u

Nurmala said...

dayu,
hehe... seri oengantin la dayu..

insyaallah..nnt kita kongsi tips

SaDi said...

cantik laa pelamin tuu... simple and nice... :) pengantinnya pulak... berseri-seri... so sweet :)

Nurmala said...

sadi,
ramai yg puji pelamin itew..seri pengantin la tu kak

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuuu....suke tgk pealmin tuu.....

Nurmala said...

N,
ramai yg suke..skang ni tgh promote kat dak office pulak..

aizatbest said...

akak nye bile ek??

Nurmala said...

aizat,
insyaallah bulan 3 thn depan..datang ek

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak tunggu wajah mala n incek tunang awak tu

hehhehe

Nurmala said...

yanie,
sabar ye yanie..
berdebar2 dah ni..
tinggal lagi 3 bulan ni..
insyaallah

eedany said...

Wah!!! 3 weddings kah?

kalau ai kena awal2 spare 1kg untuk 1 wedding.

1kg x 3 wed = 3kg! matilah... haha!

Tahniah untuk pengantin baru...

Nurmala said...

eedany,
ok per kalau 1 wed = 1 kg..
daripada 1 wed = 2 kg..?? hehe