Friday, May 29, 2009

LeMbU pUNyA sUsU, sAPi yG dAPat nAMa

Barcelona Win cup Champions league 2008/2009


Seawal Barcelona dapat pergi Final, aku dah pesan dengan sayang, “jgn perasan nak gi tgk Final kat luar eh..tgk kat umah jer”

Dan dalam seminggu kebelakangan ni sebelum final pagi semalam ,sayang dok pujuk aku nak gi tgk final kat luar.. Tgk kat umah x de suasana katanye. Aku kata “ No Way”

Tapi kelmarin, on the way balik rumah dari kenduri tahlil itu, sayang cakap “Sayang..bg la pergi eh..Nanti saya………”

ooo…sayang nak umpan saya eh…Jgn harap saya termakan umpan saya tu”

“Betul!!! Kalau sayang bg saya pergi tgk luar hari ni, nnt saya spend RM***** kita gi shopping barang sayang”

Wakkkkkkk…mata aku juling sudah. “Terpedaya istana kaca..Terkesima kata mulia"..wakakaka~ Terus aku kata OK …wah…sangat materialistic ke aku?? Ada aku kesah? saper lagi nak perabih duit suami kalau bukan isteri kan? kan? kan?

Lagi² BARCA dah menang 2-0 dengan MU….harus ku tuntut okeh!!

25 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

muehhehee....bola nyer pasal....siap ada umpan....

kelakar tol.....aper lagi mala....tuntut jangan tak tuntut

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

Eazy Izzuddin said...

hehehe....
de umpan pule
hiks
xD

nURmALa mAZLan said...

[yAN!e][pUTraJAya]
tu la pasal..sanggup tu.. mmg kena tuntut nih..wakakaka`

Eazy Izzuddin,
bola punya pasal

khairulnizam said...

hahaha..jgn risau syg..fulus dh disimpan elok2 utk brg2 syg nnt...yg penting syg dpt shopping ngan barca dh julang ucl cup..sape yg sokong man u tu cepat2 mengucap sbb man u setan...jgn sokong setan..dilaknat ALLAH...

nURmALa mAZLan said...

khairulnizam,
yes!!!! esok shopping eh sayang~

busyuksayang said...

wah!!! bestnya dia dpt shopping :D

farhanna said...

warghhh best nye.. nak shoping gak!

mama idzareef said...

wahh rasenya tu umpan paling best dlm doniaa..bahagianya...perabis jgn tak perabis..duit laki duit kita jugak...keh3..

nURmALa mAZLan said...

busyuksayang,
mmg best kak..ehehehe~

farhanna,
jom shopping..sogo ada sales

nURmALa mAZLan said...

mama idzareef,
tau x pe..saper lagi nak perabih kan kak

rynn2506 said...

wah semangat bola tul ko 2-3 arini ekk...
anyway, btol3...bak kata upin & ipin..
janji dia perabih tuk ko x kisah la....

MimY HaMiD said...

umpan baek punya....ehhehe....tp yg pntg org nk kasi duit..blh aje..

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
ahahaha..ye la..sejak2 jadi isteri kepada pemain bole terkenal tu..ekekeke~

MimY HaMiD,
yg penting...dapat shopping..ehehehe`

atty's said...

beshnya mala..leh sopink2..huhuuh

nURmALa mAZLan said...

atty's,
shopping mmg best kan

~mrs.amy ~ said...

nk soping gk...wuwu

nURmALa mAZLan said...

~mrs.amy ~
jom.....

affa fazwan said...

org laki ni kalau psl bola mmg snggup buat apa jer...huhu

ieja said...

mala.. ini la umpan paling... SYOK..HEE
selamat menyoping yerk :)

nURmALa mAZLan said...

ieja,
yeap..mmg sangat syok

nURmALa mAZLan said...

affa fazwan,
tu la pasal..sanggup perabih duit pon..bagus²..utntung nyer saya..wakakaka~

MiSZuE said...

hahahahaha lawak
ape lagii shopping!!

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
yeap!!!!!! shopping.....

Si Dia... said...

jgn ajak mrs.Amy tuh....weeeeeeeee~~~~~~

nURmALa mAZLan said...

Si Dia...
ahahahaha~ jeles eh