Thursday, April 10, 2008

biRtHdAy sAyAnG


Hari ni birthday tunang tercinta.. Happy birthday sayang.!!! ( Love me now, Love me never. But if you love me, Love me forever ) semalam aku dah buatkan kad untuk dia.. Lama dah aku tinggalkan bidang pembuatan kad ni.. Dulu masa sekolah² aktif la.. Tapi takpe demi tunang tercinta.. Petang karang lepas balik kerja nak pergi amik kek pulak kat La Manila Cafe kat depan Ampang Park tu. Dia tak tau yang mak aku dah belikan kek untuk dia.. Erm...Surprise!!!!! Pastu,malam nya pula, aku nak belikan hadiah untuk dia.. Nak beli apa ek..? Yang pasti Sayangku itu sukakan/memakai barangan Nike je.. So,tengok la nanti singgah butik Nike jap.. Ok..masa dah time..hehehe...nak start kerja jap..dah kul 8.37am dah ni...

1 comment:

rynn2506 said...

oit..lupe nak bgtau ko sesuatu...sbnrnye tarikh ko tu lari la..ko btolkan la...edit post pastu kat bwh tu ade posting option click stu n btolkan tarikh...sume posts ko sala tarikh weh..lupe nak kasitau...nnt ckp kat tunang tcinta.."happy Birthday" ye...n yg pasti masa birthday suami tcinta aku nnt baby aku dah berusia tepat² 5 bln dlm kandungan aku ni..huhuu..sesama lak kiraan dia ngan daddy dia...(sibuk je..nak jugak tu)