Dear Makcik Bawang, kau gagal buat aku bersedih. Sejak aku mengamalkan kaedah pergi mampus, indeks kebahagiaan aku meningkat 230% ��

Thursday, April 10, 2008

sEDaNgKaN LiDaH LaGi TeRGiGit



Tadi aku ditegur oleh Kak Shuhada tu. Dia kata ada org kata kat dia yg aku buka lagu kuat.. Ye ke..? Ada org tegur ke atau dia yang tegur.? Ntah..Dengar je la Mala..Kau baru lagi kat sini.. Erm... Pastu bos aku En. Amir suh aku buat ntah form apa ntah melalui excel.. Yang ni pun aku tak pasti samada form tu dia mmg perlukan atau hanya nak test aku tahu tak menggunakan Excel.. Heh...!!! Bosan pulak. Dah la hari ni tunang tercinta tak datang time lunch... Bersendirian la aku..

Tadi aku gi hantar apa yang bos aku suh buat tu.. Erm...nampak macam memang dia perlukan je document tu.. Aku ni, selalu salah sangka.. Baru kena tegur tadi dah sentap.. Dah la lunch tadi aku tapau je sebab tunang tercinta tak datang.. Aku nak buat air, Sekali.. Cis!!!! Cawan aku hilang.. Tak kan orang pakai kot...Yekkk.....!!!

2 comments:

misz_dini said...

kerja baik2 dowhh...

Nurmala Mazlan said...

memang la aku kerja baik2...
kau ingat aku main2 ker...
aku mengadu nasib kat sini je...tampar kang...