Friday, April 11, 2008

tHaNkS gOd... iTs fRiDaY...


Yeah...Yeah... hari ni hari Jumaat. Penghulu segala hari.. Huh...Skang baru aku dapat buka internet... Pagi tadi AccPac system kat comp aku ni problem.. Ada org dari IT meng'operate' benda tu.. ingat kan kejap.. Sekali abang tu punya la ramah dah.. dia godek² pc aku.. dia transferkan sumer file dari thumbdrive masuk pc aku, pastu dia downloadkan pulak YM untuk pc aku..Erm...bagus jugak..hehe... Tu sebab aku tak dapat nak ter'internet' dari pagi tadi..

Semalam balik dari kerja aku pergi mencari hadiah untuk tunang tercinta..Seperti yg aku kata, dia sukakan barangan Nike sahaja.. Hadiah pertama daripada aku semalam ialah sandal Nike.. Pastu kitorang nak pergi la amik cake yg mak aku dah orderkan untuk dia tu,sekali kedai tu tutup dah...Ceh... At last aku belikan je dia cake Secret Recipe - Chocolate Indulgance..Nyum...Nyum... pastu gi pulak makan ikan bakar kat jalan Istana.. Ini saja la coretan di harijadi tunang tercinta.. I love u sayang...

2 comments:

misz_dini said...

ermm...tue pasal si azryn cakap birthday mak aku samer dgn tunang ko...said happy belated birthday k...

Ju-Lia said...

link me!! link me!! link me!! =D

sila slalu ke blog dan bg komen. hehe....