Dear Makcik Bawang, kau gagal buat aku bersedih. Sejak aku mengamalkan kaedah pergi mampus, indeks kebahagiaan aku meningkat 230% ��

Saturday, April 5, 2008

aKHiRnYa.....

hehehe....akhirnya berjaya jugak aku melahirkan blog aku sendiri... tanpa usaha mimpi tak bermakna...itulah dia...semalam, seharian aku cuma buat background untuk blog ni..tak jadi2. kawan aku si Azrin Mohd Nawir tu,siap ajar aku tu macam mana nak buat background...tak jadi2 gak...at last..aku gi breakfast ngan dia pagi ni...pastu kitorg gi cc. kononnyer nak mengajar aku...usha punya usha rupanya dia dah ajar aku ilmu songsang dah...patutla tak jadi2 dari semalam..ceh..

No comments: