Friday, May 15, 2009

aKu riNDu

Semalam masa aku tgh kemas² file² aku, sekali aku ternampak benda ni kat tempat aku letak kertas² terpakai. Korang tau x aper ni? Saper yg dapat kad kahwin aku aritu mesti tau kan? Ini kertas nama² dan alamat korang...wuuuuaaaaaa!!!!! aku rindu~ aku teringat masa aku dok kalut nak pos kad² kahwin aku...aku rindu semua during my wedding preparation aritu, aku rindu semua...





- aku rindu nak survey² website/blog/fotopages cari photographer, cari wedding package, cari make-up artist, cari fesyen baju pengantin bla...bla...bla...- aku rindu menunggu quotation dari pelbagai pihak
- aku rindu rasa berdebar menunggu jadi isteri orang makin dekat tarikh, maki laju debaran dada ini
- aku rindu rasa cuak takut xde orang nak datang majlis aku
- aku rindu nak membelek majalah pesona pengantin, ratu sehari, bride guide & whatsoever
- aku rindu ngan wedding outfit aku
- aku rindu Jln TAR, Semua House
- aku rindu suasana sibuk-sibuk, hiruk pikuk kat umah sebelum majlis
- aku rindu nak menitiskan air mata sebaik saja aku bergelar isteri MOHD KHAIRUL NIZAM
- aku rindu nak tersenyum puas bila majlis dah selesai
- aku rindu suasana bila ramai saudara mara dan kenkawan berkumpul
- aku rindu nak senyum perasan cantik bila orang ajak bergambar
- aku rindu bila org treat aku cam puteri
- aku rindu nak dok atas pelamin
- aku rindu nak bukak hadiah bebanyak
- aku rindu mak andam aku - Zirin
- aku rindu make up artist aku - Freda Lestari Putra
- aku rindu pelamin desinger aku - Arma Couture

Aku rindu SEGALANYA...

wwwwuuuuaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

42 comments:

~dARlee zURiS~ said...

takkan rindu nak wat lagi sekali kot wak?? ;P

apa2 pun..suma dah selesai
mesti lega sgt2 kan..
zuris pun penat dah
cepatlah...

mama idzareef said...

loL..ingat kan rindu ape tadi..nnti 1st anniversary buat lagi camtu bolehhhhh.... ;p

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~
mmg bila dah selesai tu lega rasa nyer..release semua

mama idzareef,
hahaha..akak ingat rindu sapa tu?

RaFFLeSiA MeRaH said...

hehehehe...ape hal ni dikkk??? brg yg lepas jgn dikenang....

nURmALa mAZLan said...

RaFFLeSiA MeRaH,
ekekeke~~ ye ar kan kak

aRe_uDear said...

hai mala bnyak no yang diwinduuu nih.. hahaaa.. biase la kenangan manis sumer tuh.. ayu pun windu gak windu kat kek kawen yg x sempat dijamah tym kawen ri 2.. waaaa

nURmALa mAZLan said...

aRe_uDear,
aha..tertinggal pulak. saya pon rindu kek kahwin

miszrLina said...

hehe...sabar jelah...

syukur sume bjalan dgn lancar...

sile la berindu2an sama cik abg kamu yaa :p

hik2

nURmALa mAZLan said...

miszrLina,
hehehe~ rind rindu..aduh sayang merindu

saya said...

owh..rindu eh..takpe2 nanti anniversary buat lagi sekali ala2 kenduri gitu...

nURmALa mAZLan said...

saya,
hahaha..Insyaallah

dialicious said...

mala tak rindu kluarkan duit bayar semua ke?hahahaha..biasalah..saya yg tgh prepare ni rase x sabar to get over with tp of coz i will miss this moment too..mesti sayu kan teringat balik preparation berbulan2..kawinnye 3 hari je..hehehe

ARIFFDA said...

mala..
nextyear awak musti bz..1st anibesiri, leh buat majlis gak tu

nURmALa mAZLan said...

dialicious,
baca u cakap sayu tu tetiba jadi sebak pulak..yep..i really missed that moment

nURmALa mAZLan said...

ARIFFDA,
kalau ongkosnya mengizinkan apa salah nyer..hahaha~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohohoho....ley plak windu yunk..kawen lg laa...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
boleh ke kahwin lagi? ehehehe` minta dijauhkan

MimY HaMiD said...

the best moment la...

nURmALa mAZLan said...

MimY HaMiD,
yeah!!! the best moment

MiSZuE said...

^_^
mestila rindukan..tapi cam baru jek lagi kehkehkeh

Mrs Zamzuri said...

yup! totally agree dgn mala! saya pon rindu sgt that moment !

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
mmg la bar lagi dan rindu..kalau dah lama x rindu sbb dah basi..uhuks~

nURmALa mAZLan said...

Mrs Zamzuri,
rindu kan?? kan?? kan??

busyuksayang said...

bahaya nie dik...nanti kena kahwin lg...:P

Y u Z z 9071 said...

uui aku pun rindu la plak bila ingat...

tapi rasa lega bila suami dah jadi sah milik kita....

jaga perkahwinan kita sebaiknya ya

aku dari i Web said...

ko tak rindu kta org ni ke? ishh sedihnyaa... :(

nURmALa mAZLan said...

busyuksayang,
wakkk...x nak arr kahwin lagi..cukup la satu nih

Y u Z z 9071,
Insyaallah..akan ku jaga mahligai ku ini

nURmALa mAZLan said...

aku dari i Web,
wakkkkk!!! terlupa sudah~ eh..mesti la aku rindu korang tapi tertingal pulak.ekekee~ nama cik mazlan pon tertinggala..wakakaka~

A.I.Z.A.T said...

nape rindu?
akak nk kawin lagi 1 ke?
huhuhuhuhu

nURmALa mAZLan said...

A.I.Z.A.T,
wakkkk!!! tapi kalau boleh apa salahnyer..alamak terlebih sudah

joegrimjow said...

bnyak pekara ku rindu gakk

farhanna said...

huhuhu kalo cmtu nnt clbrte annvrsry korg naik pelamin skali lg ye..hehehhehe

IdaShah said...

kenangan manis mmg selalu dirindui kan

nURmALa mAZLan said...

joegrimjow,
sama2 merindu lah kita ni..wakkkkkk!!!!

farhanna,
wah!!!! ongkos nya donk

nURmALa mAZLan said...

IdaShah,
ye..sangat indah..walaupun masa tu rasa sangat tension, tapi skang sangat indah utk dikenang

Eazy Izzuddin said...

wah...
kerinduan....
hiks..
byk rindu nih...
eazy jg byk kerinduan...
=P
xD

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
saling merindu la kita ni dik..wakakaka

Pocket said...

ingatkan rindu apaaa la tadi.
pocket rindu masa memula nak berkenalan ngan awek yg baru jer kenal,
'Hai, boleh berkenalan...'
hek enneeee... template nyeeee...


hahahahahah.. sndiri dah mula malu malu..

kojah said...

rindu kat akak gak...hihihi

nURmALa mAZLan said...

Pocket,
ahahaha...sendiri cakap sendiri pulak malu..

kojah,
rindu kamu juga kojah

Dayu said...

tu lah kan
bila abis majlis..tamat lah kehidupan seharian yang asyik google hal2 kawin je
takde dah nak rayau2 jalan tar tak tentu pasal
ni kalau tak, tiap minggu muka tersadai kat situ

*skrg ni mesti sibuk belek majalan anjung seri ngan sari lak

nURmALa mAZLan said...

Dayu,
wahhh..dayu..kamu betul..skang mmg saya sibuk je beli anjung seri la, kaki hias la. bla bla bla yg berkaitan dengan hiasan rumah..wakakak..kantoi nih.