Monday, May 11, 2009

hOnEYmOOn - pARt 4 : uNdERwAtER wORLd


Day 3, Rabu - 29 April 2009 lepas je lunch kami terus berangkat ke Langkawi Cable Car. Niat dihati nak naik Cable Car la konon, tapi sampai sana jer, hujan turun dengan selebat²nya.. Dah sah² lah tak bole nak naik cable car kan? Makanya, aku dan sayang pun tukar fikiran nak ke Underwater world dulu.. Plan asalnya nak gi Underwater world ni ptg² sket sbb underwater world ni dekat dengan Pelangi Beach Resort, tempat kami stay tu. Tapi dah x leh nak naik cable car tu sbb hujan, x kan nak tunggu pulak, so kami ke "Dunia Bawah Air" wakakaka~

Korang tgk je la gambar² ni eh.. Aku dah x de idea nak membebel aper lagi..wakakakaka~ Korang pon mesti cam dah bosan kan aku asyik update pasal honeymoon jer..huhu~~



My Idol - Tun Dr. Mahathir -

Ni semua menantang aper ntah. Aku pon tak tahu..huhu~
















33 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

akak pun gi langkawi dulu pun gi situ gakkk....syiookkk kan?

nURmALa mAZLan said...

RaFFLeSiA MeRaH,
best jugak. tapi kan, org kata aquaria KL ni lagi best. ntah, kita pon x pernah gi aquaria tu..

Yanmie said...

masa gi honyemoon kt langkawi dulu pun, yan pegi gak underwater world tu..bestkan...

nURmALa mAZLan said...

Yanmie,
kalau ngan abg, buat aper sumer best yan..hehehehehe~

aRe_uDear said...

dah g tempat nih lalingg..
beshh mendamaikan... ;)

nURmALa mAZLan said...

aRe_uDear,
semua dah gi dah ni..daku ketinggalan ker??

~ mizzAmy ~ said...

bila entah nak sampai ke underwater world nih. kat aquria klcc pun tak pernah pi. kehkehkeh...

zuraidy said...

g naik cable car tak?.. situ paling besh skali..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

g lgkawi x sah x masuk underwaterworld ni kann....

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~,
ekekeke~ samer la kita..aquria kat KL x sampai.. tapi underwater world kat laangkawi nun leh sampai pulak

zuraidy,
itu harus!!! mesti la naik

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
aha...tempat wajib tu

Iena said...

sy pon g underwater world ni. pegi jer ok tp x masuk. ekekekee...

nURmALa mAZLan said...

Iena,
hehehehe..naper x masuk tu??

Elynn said...

la ingat tadi kat Aquaria KLCC, rupanya masih cerita kat Langkawi..... hampir-2..... anyway best-2 !!!!!!!

Elynn said...

la ingat tadi kat Aquaria KLCC, rupanya masih cerita kat Langkawi..... hampir-2..... anyway best-2 !!!!!!!

nURmALa mAZLan said...

Elynn,
hampir² aper Elynn

Eazy Izzuddin said...

kebiruan dasar laot...
xD
besh!

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
u look blue..ehehe~

Y u Z z 9071 said...

pelik pelik hidupan marin tu...

bawah sekali tu apakah???

antalya said...

ramai yg ckp aquaria KLCC lg best..tp kat aquaria xde penguin kan

nURmALa mAZLan said...

Y u Z z 9071,
wakakakaka
bawah sekali tu spesis kuda laut..tapi pelik kan??

antalya,
aha..kat aquaria x de penguin..hehehe~

joegrimjow said...

part 5 jgn buat kat hotel mane plak
sencoredd
kekeke

nURmALa mAZLan said...

joegrimjow,
tu final part nanti la..huhu~

khaLifah feDi said...

emm..kf oklah cik mala..hi3


uiks x abis lagi citer honeymoon ekk!!! jeles arr hi3...

farhanna said...

aiskk bile nk balik ni.. lame nye kamu bercti

nURmALa mAZLan said...

khaLifah feDi,
hahahaha..sila jgn jeles ok

farhanna,
oit...dah balik la

arianna adrizal said...

amoiii sakan. jeless ni. hehe.
nk coklat!! ;D

nURmALa mAZLan said...

arianna adrizal,
hahaha..coklat dalam kenangan

~mrs.amy ~ said...

mcm penah ku lihat jer tmpat nih...hehe

nURmALa mAZLan said...

~mrs.amy ~ ,
tapi dimana ya?? hehe

ungu violet said...

tak naik kereta kabel ya?

nURmALa mAZLan said...

ungu violet,
harus la naik dik

MiSZuE said...

dulu xsempat nk dtg sini..
mahai x kaka?