Thursday, May 21, 2009

bOHsiA tU Mmg bEst dOwH


Semalam aku pergi tgk wayang with my so called sister. Kak Hanim..Al-maklumlah org tak de kakak kan? Tumpang gedik kat kakak org lain…wwwwuuuaaaa!!!!

Asalnya kitorang nak tgk citer ANGLES & DEMONS. Tapi ntah cam mana bila sampai sana, tarikan BOHSIA tu cukup kuat. Akhirnya kitorang tgk lah citer bohsia..Walaupun agak ketinggalan, tapi ada aku kesah??!!! Wakakakaka~

Citer ni best dowh!!! Serious best!!! Nanti aku nak jadi BOHSIA jgak..wakkkkk!!!!! terlebih sudah~

“kau tu buat penyedap dia je”

“eh..kau tu bukan penyedap ke? Lagipon, aku mmg sedap pon”

“wak luuu”

Aku mmg suka tgk movie tau.. Tak kisah la citer apa² because my hobby is movie

Aku dah lama nak tgk citer ni. Tapi sayang x minat tgk wayang..hampeh!!!! sejuta kali aku ajak tgk wayang, dua juta alasan dia bg. So, sapa nak teman aku tgk wayang pas ni???!!! Woohoo~
Kalau aku nak jadikan Syamsul tu laki angkat aku, rasa²nya dia sudi tak?? Larikkkkksssss….

Jom tgk sikit sedutan BOHSIA : JANGAN PILIH JALAN HITAM

38 comments:

mama mya said...

nak jadikan Syamsul tu laki angkat?? akak rasa dia x mau coz dia nak amik akak dulu jadi mini angkat muakakakaka lariksssss

waa bestnye nengok wayang akak dah lama x nengok last nengok upin n ipin huhuhu

nURmALa mAZLan said...

mama mya,
wakkkkkkkk!!! akak pon ada hari nak jadi bini angkat dia ker?? wwwuuuaaaa...bagitau papa mya

saya said...

wahh..best la tengok wayang. tengok jgn tak tgk... entry corntoz tu memula baca saya baca jadi cencorot laa. hehehehee...

nURmALa mAZLan said...

saya,
wakakakakaka
caner leh jadi cencorot lak? wakakaka~

Redbloodsnow said...

wakakakaa..nk jadikan samsul tuh laki angkat ea??? miahahaha..lucu ler kak mala neh taw...hehe

klo mcm tuh zie pown nk gak ah...tp bf angkat ler..lalala..agak² die sudi gak x ek? :P blueksss..

alolo...ur syg x minat tgk muvi ek...haaa mehh heret Zie mehhh.kte tgk muvi same² :D

nURmALa mAZLan said...

Redbloodsnow,
ahahaha...syamsul nak ko kot zie..sb dia dah tanda tgn berani mati ngan akak nak jadi laki angkat akak..wakakakaka`

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wakakka...ade kerr laki angkat...?? kuikuikui....bohsia mmg layann okeh!!

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
ye..layan je bohsia tu..ehehehe~

Y u Z z 9071 said...

jom..

aku teman ko kita g tgk wayang..

kunyah pop corn caramel sesama

nURmALa mAZLan said...

Y u Z z 9071,
serious kau leh teman aku??

mama idzareef said...

best ekk bohsia nie..tgk dvd je lerr jwbnya..dah lama tak tgk wayang..ade si kecik ssh la sket.. tak byk cite yg seswaiii leh bwk tgk..last aritu pn tgk upin ipin..

ni besok ada cite monster leh bwk dia tgk..

MimY HaMiD said...

jom tgk wayang..no prob nya...

~dARlee zURiS~ said...

tak sempat si syamsul tu nak bagi jawapan..sayang awk tu dh bg jawapan dulu.heheee...

busyuksayang said...

wah!!! laki awak tu siapa nak angkat dik oi...:p

nURmALa mAZLan said...

mama idzareef,
aha kak..best bohsia nih..tgk nnt dah kua dvd

MimY HaMiD,
serious leh tgk wayang sesamer??yay!!!

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~,
wakakakaka...zuris..apa daaaa...laki angkat je tau

busyuksayang,
laki kita, kita lah yg angkat kak..

MimY HaMiD said...

yer lor...set ar...i suka lagu bohsia ni..ada part yg dia ckp..'eh adik jgn ko nk melebih, abg br dpt gaji x kan ko nak sapu habis..eh abg jgn salah sangka aku bkn bohsia bkn bohsia'....heheheheheheh

MiSZuE said...

memang best pon kak..
lagu die lagii xbleh blahh hahaha

arianna adrizal said...

laki mmg camtu. zman cintan cintun dulu bole je heret tgk wayang. la ni mcm2 alasan. eh! ckp mcm diri sendiri da kawin lak eh.. hehehe~

nURmALa mAZLan said...

MimY HaMiD,
oh..ada2..i ingat part lirik tu..ehehe~

erm...let say next month kita gi movie?? :)

MiSZuE,
hahaha..lagi dia x bole blah

nURmALa mAZLan said...

arianna adrizal,
wakakaka..tapi mmg betul pon. masa bercinta-cintun ajak gi mana pon nak jer..

affa fazwan said...

mmg best pon cite ni... dgn tanpa rasa segan silunya saya mengakui yg saya pon dah tgk cite nie...hehehe

Eazy Izzuddin said...

ohoho
x tgk lagiks...
huk3
xD

nURmALa mAZLan said...

affa fazwan,
ler..naper lak nak segan silu ngaku tgk citer nih?? sbb iter melayu eh??

Eazy Izzuddin,
gu CD je la dik

MimY HaMiD said...

dear..movie ym je..tp pot mana ??

joegrimjow said...

bnyak adegann
hoho

nURmALa mAZLan said...

MimY HaMiD,
hah!!! movie ym??u dok gombak kan?? erm..mana senang..u senang, i pon senang? ehehehe~

joegrimjow,
reality

ins hassan said...

hye nurmala,i terharu sb u sudi menonton filem "bohsia" siap ada poster n sedutan lg!!!tq krn promote our movie!!!thanks again...

kojah said...

jommmmm kak tgk muvie sama2...hehe

nURmALa mAZLan said...

ins hassan,
sokong la industri filem tempatan..ehehe~

kojah,
ye ker boleh?

SwEeTFoResT said...

ish..ish..sweet lom b'ksmpatan lg tgok cite nie T_T

nURmALa mAZLan said...

SwEeTFoResT,
rugi rugi..gi tgk cepat

RaFFLeSiA MeRaH said...

mcm best jer citer ni kan? ari tu akak nk pi tgk dh, kat midvalley tu punyer ramai org...terus cancel, nak gi one utama dah x kena time dah masa tu...sampai skrg x pegi pegi lagi....

nURmALa mAZLan said...

RaFFLeSiA MeRaH,
tgk arr kak..best la citer nih..

SwEeTFoResT said...

hehehe..oteyh2.. ^_^

nURmALa mAZLan said...

SwEeTFoResT
ehehehe~

atty's said...

memang nak tgk citer ni ..lom ade masa lagi nieh.

nURmALa mAZLan said...

atty's,
tgk cd pon nnt x per kak..rasa citer ni cam nak abis dak\h kat wayang