Thursday, May 28, 2009

bARcA cHaMpiOnS!!!!! woohooo~



Sebelum aku memulakan entry hari ni, apa kata kita sedekah kan Al-Fatihah buat makcik mak aku yg telah pergi menyambut seruan ILAHI pagi semalam – AL-FATIHAH –

Yang kedua, hari ni genap 2 bulan aku menjadi suri hidup MOHD KHAIRUL NIZAM – Till end do us apart -

Let’s start the entry

Pagi tadi sayang pergi tgk Final UEFA Champions League kat luar. Aku benar kan. Sbb aku tau sayang ni penyokong kuat BARCELONA. Pagi tadi BARCA vs MU

Sayang balik dekat kul 6 pagi x silap aku. Aku perasan sbb aku terasa pintu bilik terbuka. Bila sayang datang dekat aku, soalan pertama aku “ Kalah ke menang”

“Yes!!!!! Menang 2-0”

Wooohooo~~~ Sungguhpun aku bukan peminat bola, tetapi macam aku cakap sblm ni, sayang suka, aku pun suka. Dan aku suka sbb BARCA menang..wooohoo~

Kepada penyokong² MU yg pernah mendabik dada, kononnya BARCA menang nasib dengan Chelsea aritu,Beza aggregate je, MU pernah kalah kan BARCA last year 1-0, MU menang dengan bergaya mengalahkan Arsenal 3-1 dengan aggregate 4-1…huh!!!! Pagi tadi, membuktikan, BARCA menang bergaya menundukkan MU dengan 2-0...wakakakaka~ Lu pikir la sendiri..Fuh!!! Excited aku ni..

AIZAT…THIS ENTRY IS NOT FOR YOU...AWAK BAIK KAN...TAK PERNAH KUTUK² BARCA KAT DEPAN² KITA KAN. …WAKAKAKAKA~ JGN MARAH AIZAT. REZEKI BARCA LA PAGI TADI..huhuhuhuhu~ LUCKILY KITA TAK BET KAN? ; P



Kain rentang ni la teman aku tidur semalam sbb sayang keluar tgk bola…wwuuuaaaaa!!!!!!




P/s: Telah berlaku provokasi di lokasi apabila penyokong² MU menyejek nama “messi arr…messi arr” – menggunakan slanga cina bukit. Ingat penyokong BARCA nak diam? “Sapa yg beli mafla MU tu esok gi kerja boleh buat spender” wakakakakaka~ terdengar lagi suara² sumbang seperti “ Ronaldo harap muka je hemsem, tp dah x reti main bola.Main p*****r boleh la”..dush..dush…pergaduhan pun terjadi… SAYANGKU TAK TERLIBAT OK!!!!!

37 comments:

E.L.L.Y.N said...

al-fatihah utk makcik Mala...
semoga roh nya di tempatkn di sisi Allah... amin






lg satu..
BARCA menang!!...yesssssssssss

nURmALa mAZLan said...

E.L.L.Y.N,
AMIN!!! Yes la kak..BARCA menang!!

aRe_uDear said...

Semangat keBOLAsan x habis lagi nmpaknyer hehee..

khaLifah feDi said...

ekkk!! mem p******** ape tue hee~

nURmALa mAZLan said...

aRe_uDear,
sejak kahwin ni akak mmg suka bola..wakakakaka~

nURmALa mAZLan said...

khaLifah feDi,
ntah la kf..x tau ;P

Y u Z z 9071 said...

lena x tido bantal peluk ilang jap..hehe

nURmALa mAZLan said...

Y u Z z 9071,
lena la oit

CikdAzz_mulat said...

yes menang2


(cam le aku tau psl bola)


ekekekke



yg penting tido itu lbh nikmat

hehehe

nURmALa mAZLan said...

CikdAzz_mulat,
ye..tidur adalah nikmat yg x terhingga

mama idzareef said...

alfatihah utk makcik u..

happy 2months anniversary.. bahagia keakhirnya hendaknya..:D

YEAYYYYY!! barca menang....aiii loike...hubby n saya pn mmg benci sgt MU ni...padan muka..sbb dia la liverpool takleh jd juara liga..ehehe..lg sekali padan muka kalah..hihi..

saya said...

bola, bola, bola..makan bola minum bola tidor bola. hehehhee...

nURmALa mAZLan said...

mama idzareef,
thanks akak

wakakakaka...marah betl akak dengan MU. pape pon yeay!!!! BARCA menang

saya,
tidur bole tu lain macam la kak..ehehehe`

khairulnizam said...

kesian manu kan...eksyen sgt la tu smpi kn tibai ngan barca..klu nak ikut rekod kat pentas eropah pn barca lebih bergaya dr manu yg setakat menang ngan arsenal ngn porto musim ni klu nak ikut barca yg lebih mengayam2 kan team2 yg lain...takat menang pnyokong buat ape tp kalah kualiti...ingat2 lah skit yg mane penyokong man u tu...team2 bwh kat epl tu bleh mkn, tp ni barca tau, diulangi barca..bukak rekod tgk sape lagi bgs kat eropah..barca? ke man u? klu xth, jgn declare man u tu best team in the world..pki mafla buat cebok nnt tau yg man u...maaflah sy mmg benci sesngt kat man u lbh2 lagi ronaldo muka petak ngan ferguson telan chewing gum semalam....kesian die,,, kesian die, kesian die,,,kesian die,,,bgs kan syg barca..lepas ni kita pg shopping plak kan...sbb barca menang....

nURmALa mAZLan said...

khairulnizam,
sayang ni nak kena tibai ngan saya ke? masuk blog saya kutuk boyfriend saya (RONALDO) eh..wakakakaka~ ini bukan forum FC BARCELONA tau..sayang salah masuk ni..

part shopping tu harus la...dah janji kan?? saya tuntut!!

khairulnizam said...

hahahahaha..saje2 bkr jer syg,,, nak tgk ape man u fans nak ckp nnt...sbb syg kan ade bgth sy yg ade fans man u yg eksyen kat sini...so nak tgk la ape yg die bleh reply tntg information yg sy bg ni...parts shopping tu mmg la pg pny..ape ronaldo bf? nak kena ker? messi lagi hensem dr ronaldo muka petak cm papan pleiwood tu syg...dh kalah nak nangis plka..cm taik kucing jer...

nURmALa mAZLan said...

khairulnizam,
peminat MU yg kurang ajar tu bukan kat sini daaa.... saya ada baca blog dia yg dia kutuk BARCA tu..bukan kutuk kat blog ni. faham??!!!

ronaldo tu bf masa saya kat oversea je.. kat sini sayang la bf saya. kwang kwang kwang!!!

apa yg penting...kerjasama!!! apa yg penting...shopping!!!

khairulnizam said...

The whole Stadium
Is chanting
We are the "Blaugrana" people
It doesn't matter where we come from
From the South or from the North
Now we all agree, we all agree
A flag joins us Brotherhood
"Blaugrana" in the wind
A valient scream
We have a name
The whole world knows it
BARÇA !, BARÇA!, BARÇA!,

Players
Fans
All united we have the strength
So many years full of hard work
So many goals we have cheered for
and we have shown, we have shown
that nobody will be able to break us
"Blaugrana" in the wind
A valient scream
We have a name
The whole world knows it
BARÇA !, BARÇA!, BARÇA!.

oh, yeke syg..ingat dlm ni jer syg..hahahahah...ok2 nnt kita pg shopping k..kpd fans2 man u, ni ade lagu barcelona utk korg nyer...dh translate ke inggeris..krg spain pny xfhm plak nnt...

khairulnizam said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nURmALa mAZLan said...

khairulnizam,
isk....dah la tu!!!!! belasah nanti baru ta~

Eazy Izzuddin said...

yeah
menang kak!
heeee....
xD

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
menang

Mrs Zamzuri said...

yeay! kite menang bet! goooo barca!

atty's said...

al fatihah utk makcik mala...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu..kaki bolaa woo...takziah to u & family makcik tuu..

nURmALa mAZLan said...

Mrs Zamzuri,
huh!!!! naper la kita x bet semalam

atty's,
Al-Fatihah..

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::paksa rela jadi kaki bola..ahahaha~
thanks yang

aianna said...

takziah utk tok sedara akak

n waaa 2bulan sudah...ihiks!

emm mu barca..sy xminta bola..lalala~

nURmALa mAZLan said...

aianna,
ehehehe~ akak pon x minat, sejak2 kahwin ni je kena minat..wakakaka~

Elynn said...

First - Al-fatihah buat untie u mala.

Second - aku sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! aku kan penyokong MU, kalah ler pulak.....

Tak per sudah suratan takdir... RAJA BOLA turun tahta.

Anyway, mala tahniah ler u memang kali ini. Aku redaaaaaaaaa......

zamdotcom said...

rugi tak tengok semalam..huhu


p/s: tak kisah sape menang..cuma minat bola je

nURmALa mAZLan said...

Elynn,
bagus..bukan cam setengah org tu, x dapat terima kekalahan..cam bangang jer..kalah menang tu biasa la..

zamdotcom,
sama lah kita

syareena said...

sebaik hubby akak x gile bola... x penahnye kene tggal lagi memalam huhu

bak kate die pagi pun byk ulangan keh3

mama mya said...

Al-Fatihah utk arwah makcik mala..

tapi tang bola tue x leh nak komen hihihi

nURmALa mAZLan said...

syareena,
dah biasa dah kita kena tinggal sbb bola..ehehehe~

mama mya,
Al-Fatihah

NURUL said...

peminat barca gak ke? sama laaa mala. caiyok...saya juga peminat arsenal :)

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
yeah!!!! peminat arsenal mesti sokong barca ni kan?? ehehehe~