Monday, May 25, 2009

mAzE & siti - aNgLes & dEmONS – bODy sHoP

Hari Jumaat aritu aku menggedik ngan dak ex-officemate aku.. Maze & Siti. Balik kerja, dalam kul 9.00pm cam tu, diorg sampai amik aku kat umah mak mertua. Tapi tu la x amik gambar la pulak.. Aku ni lembab la sejak dah kahwin ni.. x macam dulu, asal ada benda yg buat je, sure amik gambar punya. Skang ni bila dah selesai, baru terfikir “alamak…x amik gambar la” hampeh!!!

Hari Sabtu malam pulak, aku ngan sayang gi tgk movie ANGLES & DEMONS. Kitorang tgk Mid-Night show punya. Bosan dowh…aku x minat tgk cerita cam tu..wwwaaarrgghhh!!! ngantuk aku.. Tapi demi suami tercinta ku gagahi jua..ehehehe~



Hari ahad pulak aku gi sg wang. Sb aku nak pergi Body Shop.. Body Shop ada buat sale..Sale tu sampai 14 Jun 2009 sebenarnya, tapi untuk members sampai semalam je & get additional 10% . Aku beli Loose Powder (np: RM55), Lip Gloss (np: RM39) ngan Blusher Limited Edition (np: RM79.9). Kos sebenar barang² tu ialah RM173.9. Tapi aku enjoy the discount + additional 10%, maka kesemua barang diatas hanya berharga RM97.40 woohooo~ murah x murah tu u uollsss??

Aku tak tepek gambar eh sebab barang tertinggal kat umah mak aku,aku kan dok ngan ibu mertua ku. Huhu~~ Yea!! Yea!!!! Esok gaji..




23 comments:

Maswani said...

salam mala..byk gak item yg disopping tuh.. mmg berbaloi la jd members kan..

MimY HaMiD said...

yer ar beb..worth it pt bodyshop penuh ngna lautan manusia..x terpilih brg..i beli body mist jek...heeh beli gk kan

nURmALa mAZLan said...

Maswani,
mmg berbaloi..pastu dia ada bg rebate lagi

MimY HaMiD,
oh..ye ker?? i beli make up je la..giler..

rynn2506 said...

wah shooping sakan ko yek...
hehehehe.....
aku x tau plak ade sale itu...huhu

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
tu la..body shop sms aku bgtau sales

khaLifah feDi said...

eh best ker movie tue!!!

mama idzareef said...

alamak..terlepas suda body shop ittew.. :(

nURmALa mAZLan said...

khaLifah feDi,
tak menepati citarasa aku..huhuhu

mama idzareef,
still ada sales la till 14 June

~mrs.amy ~ said...

wah, bestnyer g soping...
sadisnya, kt cni xder the body shop..
hampeh tul..

nURmALa mAZLan said...

~mrs.amy ~
kat sana tu kat mana?

Eazy Izzuddin said...

huk3
x tgk lagi cter nih
huhu

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
gi tgk

atty's said...

wah sopink sakan mala...

mama mya said...

bestnye selalu pi nengok wayang.. akak dah lama x pi huhuhu

re = sebenarnya cik mya kutip sume barang atas meja makan letak dalam beg kecik tue hihihi

nURmALa mAZLan said...

atty's,
x de la sakan kak

mama mya,
kita pon dah lama x tgk..skang2 ni je baru nak aktif balik

aianna said...

kak mala rosalinda ;D

kelmarin i g sunway kan..body shop penuh mampats..tp xde dwet terlebih nak borong..wuaaa...terlepas sudeh~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghhh...dpt jimat bykk tuuu....bebaloi ok...

A.I.Z.A.T said...

selambe ckp cite Angels n Demon tu bosan..x baik oo..

best ar kak..

best gile..

hehehe..saya dah tgk skali, nati nk tgk lagi skali.

farhanna said...

harus pg body shop ni..wuuuuhuuhu. 70%....

kojah said...

semua body shop ke kak??nk g terjah la...

nURmALa mAZLan said...

aianna,
oo..ye ker??
masa akak gi tu x de pulak penuh mampat..seb baik

:: p R i n c E s S _ N ::
mmg berbaloi - kamdar
berbaloi-baloi - celcom
wakakakaka~

nURmALa mAZLan said...

A.I.Z.A.T,
bosan arr..akak x minta sangat

farhanna,
yes!!! up to 70%

nURmALa mAZLan said...

kojah,
aha la dik..semua body shop