Monday, May 4, 2009

hONeYmOOn - pARt 1

Salam uollss..
Im Back.. Wuuuaaa!!! Rindu nyer ngan korang..MuahhxXss..MuahhxXs..Muahhhxxs…*hUg*

Macam yg korang semua tau, aku pergi ber’hornymoon’ dengan suami tercinta.. Dimana??? MERITUS PELANGI BEACH & SPA RESORT, LANGKAWI.. Dalam Malaysia je ye..Cuti² Malaysia..

Percutian 4H3M kami sangat seronok ok.. Tapi nanti la aku tepek pics banyak² ek.. Hari ni aku nak korang cuci mata dengan persekitaran resort yg kami tinggal tu.. Sangat cantik…Aku bagi 5 bintang~~

Kalau korang nak pergi Langkawi, mmg aku recommend gi sini, MERITUS PELANGI BEACH & SPA RESORT

Masa tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi




Sedang menikmati Welcome Drink

Dihadapan Chalet kami
No Bilik.. Sila jgn beli no 4 ekor ye..hehe~





Chalet Jiran..wakaka~

Di belakang Chalet - Tempat kami menghirup angin petang -


Chalet yg mengadap Pantai Cenang



46 comments:

ratna said...

yeayyy awak dah balik. cantik la tempat tu.. husband kata bulan 7 ni nak buat family day opis dia.. nanti saya recommendkan tempat tu kat dia.

IdaShah said...

slmt kembali..
cantik tmpt nih

momguess said...

fuhhhh!!!!
cantek giler

Y u Z z 9071 said...

pengantin ambik pakej bulan madu ke..

wah mmg kelaszz.

sangat sesuai utk bermaduuu mesra

damai dan tenang..

i likeee

nURmALa mAZLan said...

ratna,
aha kak..kita dah balik..huhu~ gi la sana..mmg best!!

idashah,
best!!!

nURmALa mAZLan said...

momguess,
mmg cantik giler kak

yuzz9071,
tak la..x amik pakej pon.. amik ala carte..wakakaka~

A.I.Z.A.T said...

wah wah wah..that place is really beautiful..it really does..hehe..
mesti enjoy kan kat sana? mesti ar ek..heheh..

selamat pengantin baru kak, hope cpat dpt baby,huhu;)

aRe_uDear said...

Wahhh cantik gile tempat tue... teringan gak nak g nih... honeymoon dgn happynyer k...

dialicious said...

jelesnyeeeee dia!huhuhu..kite masih berhempas pulas lgi..hehehe

nURmALa mAZLan said...

aizat,
yes aizat..mmg cantik..superb tempat dia..dan harus la best!! ekeke~

are_udear,
pergi la..tempat dia mmg class

nURmALa mAZLan said...

dialicious,
x per²..bersusah² dahulu, bersenang² kemudian

masviona said...

wah cantik giller deco dia...yg plg meletopsss buah yg kat dlm kelapa tua tuh...hehehe

~dARlee zURiS~ said...

wah pengantin
welcome back!
apa hasil??
hehehee ;P

cantik lah mala kat situ
nak g gak ar ti ;)

Yanmie said...

wah bestnya dia g honeymoon yea..cantik gak tmpt tu. kak yan dulu honeymoon kt hotel langkasuka resort, langkawi. mmg best gak tmpt tu...

RaFFLeSiA MeRaH said...

cantikknyer tmpt tu mala...brape smlm yer? mesti mahal kan? apepun, mesti seronok honeymoon berdua ekk....

nURmALa mAZLan said...

masviona,
hehehe~ buah nyer pon sodap!! ekekeke~

zuris,
ha!!! bagus²..harus pergi sana zuris nak honeymoon nanti

nURmALa mAZLan said...

yan,
ha!!! tau² ada nampak langkasuka resort tu

raflesia merah,
bilik yg kita amik tu superior garden view RM785/night..

berdua lebih baik

Eazy Izzuddin said...

beshnye honeymoon....
xD

Elynn said...

best-2 bila cerita bab honeymoon yang paling best kita ler kaum wanita, rehat gilerrrrrrrr :)

Teringat honeymoon pertama kat PD, lepas tu honeymoon kedua tahun lepas kat Shah Village Resort MELAKA.

Best-2 :) nikmati detik-2 indah bersama yang tersayang :)

Semoga berbahagia MALA :)

nURmALa mAZLan said...

eazy,
mmg best

ellyn,
mmg best ellyn..masa tu tak terfikir pon kerja2 rumah yg kita lalui hari2..wakakaka~

khaLifah feDi said...

wah bestnyer....

well welcome back!!!


jeles kf nie!!!

nURmALa mAZLan said...

kf,
jgn jeles kf..cepat kawion pastu leh g honeymoon

mama mya said...

waaa bestnyeeee... kenapalaa x velanja akak honeymoon sama kikiki

Ada Ayrissa said...

wowww...canteknyaaa...

nURmALa mAZLan said...

mama mya,
oit..honeymoon mana akak leh ikut nih..hehe~

ada ayrissa,
aha kak..mmg cantik

eLLy said...

Wah luas sungguh katil itu ....

wakakakkakaaka

:: p R i n c E s S _ N :: said...

canteknyerr yunk pemandangn die....

♥Zack ~ 'A♥ said...

nicenya...
ni yg watkan sy teringin nak g langkawi nih...
bila kah???
huk3..

♥Zack ~ 'A♥ said...
This comment has been removed by the author.
juelee said...

wah cantekkk..berseri2 je muka mala sejak kawen nie...

♥miss zaza♥ said...

wahhhh
indahnye langkawi
selamat pulang akak ;)

♥ Cik Ca said...

sis tmpt yg shantek sgt..
hihihi.. ley la spOnsOr 4 my wedding lak
nti erk2... hahahaha..
welcOme back dear!!...

nURmALa mAZLan said...

kak elly,
ya...dan kita menggunakannya sebaik mungkin..wakakaka~

princess_N,
mmg cantik gilak N

nURmALa mAZLan said...

♥Zack ~ 'A♥,
saya sokong 150% gi langkawi..exspecially pelangi beach resort..huhu~

juelee,
Alhamdulillah...
tterkembang jap..ehehehe~

nURmALa mAZLan said...

miss zaza,
terima kasih dik

cik ca,
wak!!!!! honeymoon ni pon ada org sponsor kitorg..ni pulak cik ca nak minta akak sponsor..adeh!!

adha said...

kalau cantik camneh, nk g honeymoon gak ar.. hehehhehe

nURmALa mAZLan said...

adha,
wakakaka~ gi la kak honeymoon lagik sekali

~ mizzAmy ~ said...

~ memang cantik lah resort tuh. noted, nanti2 kalau ke langkawi boleh la usha.

tak kisah lah dlm mesia ke or oversea, janji honeymoon. ;) ~

nURmALa mAZLan said...

mizzamy,
ye!!!! x kesah la kan honeymoon kat mana pon..apa yg penting...kerjasama..ekekeke~

antalya said...

cantik giler pelangi beach ni..tp tula tak termampu sy

nURmALa mAZLan said...

antalya,
lor..jgn arr cakap cam gitu..Nati ada rezeki sampai lah kamu kat situ..AMIN!!

zeti said...

cntiknye tmpt tu..
knpem mahal kan mala?

busyuksayang said...

dear, i've been there @ meritius pelangi...last year rasanya...mmg best sgt...:)

nURmALa mAZLan said...

busyuksayang,
best kan kak...mmg sangat best

Aida said...

bestnya tempat tu .. mcm nak pegi je lah .. boleh honeymoon kali ke 4 .. hehehe ...

nURmALa mAZLan said...

Aida,
boleh...bila2 masa pon honeymoon kan???