Saturday, May 10, 2008

hANtARaN

Confuse...!!!! Tak tau nak pilih yg mana satu. Sebab aku rasa kedua-duanya cantik belaka. Macam ni,aku skang tgh confuse nak piih sapa untuk buatkan hantaran untuk hari bahagia aku nanti. Sama ada nak suruh kawan mak aku yg buatkan hantaran masa aku tunang hari tu atau pun suruh si wedding planner,Aunty Sue tu.. Kat sini aku ada 'attach'kan kedua-dua hantaran tu. Dan aku nak kan pandangan korang yang mana lebih menarik untuk hari bahagia aku nanti.
Bawah ni sebahagian daripada hantaran pertunangan aku
Yang ni pula sebahagian daripada hantaran Aunty Sue

p/s: So, korang rasa macam mana? Yang mana satu lebih menarik perhatian?

7 comments:

Anonymous said...

cubalah org lain pulak...kang menyesal lak...kawin sekali jer...kalo2 dua2 cantik...bglah sama rata...kalo bhgn brg2 pakai...bagi kat auntie sue tu...tang makanan lak...bg kat kwn ko....kan adil...mak ko nk jugak bg idea...sempena hari ibu nie...aku rileks jer bg kat mak aku...

Ju-Lia said...

cadAngan :
mane yang lebih bajet? amek la yg tue.. so bajEt utk makanan bOley ditingkatkan. yay!! makan bYk2!!

khairulnizam said...

syg,sy rs cik zarina lagu cantik wat sbb kite dh tgk hasilnya yg memang menjadi aje.. auntie su pn ok jgk tp die lbh hebat pd wat persada ngan pelamin. jd brg2 hantaran ni sy tgk cm kurang skit ajer syg. syg rs mcm mn?

khairulnizam said...

sy ingat kt wat ajer kat cik zarina syg. die lagi la nak ajak kita pg cr brg2 sm2 sbb die nak bg kite tgk aper choice yg ader kt bleh wat. pastu mesti die akan komen2 skit tgk aper yg kita nak tu masuk ke x ngan brg2 yg die nak wat tu. jd kite xrugi kan syg.

Anonymous said...

Ha..mala..kan cik abangnye tu dah kata macam tu...Maknanya ko dah dapat la kata putus..tak yah nak pening2 pala lagi..

Ikutkan aje kata tunang tercheinta..

-Aku lah eL yang suka sibuk tu -

rynn2506 said...

hah..kan aku dah kata...ni mesti si el ni...btol pon...

Nurmala Mazlan said...

A'ha..
memang Elena,masa hari yg kau bgtau aku tu,aku trus tanya dia kat ym je..hehehe