Sunday, May 18, 2008

nO iDeA

Bosan nya.. tak tau nak update apa. Takde idea. Semalam gi tgk Dewan kat Wisma sejarah tu. Pergi dalam kul 10.30 macam tu. Masa nak keluar umah tu, posmen datang hantar surat. Tgk2 surat tu - Nurmala Bte Mazlan - "Eh,sapa lak bagi surat kat aku ni?".Tgk belakang sampul tu - iwebphotographic - "Ooo..ni mesti gambar kahwin siti itu hari
Biar la dulu. Balik nanti baru tgk. "


Aku pun pergi Wisma Sejarah. Dewan tu terletak di Aras 2, Wisma Sejarah. Nama dewan tu Dewan Tun Hamdan Sheikh Tahir. Dah selesai perbincangan ngan En.Baha (org kat Wisma Sejarah) ingat nak balik terus. Tapi tgk jam,cam awal lagi je. Pastu sayang kata "jom tgk Kg Pengantin nak? Semalam kita tgk time malam. Apa kata kita tgk enviroment dia time siang pulak".Aku ok je . So, kitorang pun gi tgk Kg Pengantin. Pas tgk Kg Pengantin tu,still rasa cam awal lagi. Pastu aku ajak tgk dewan MPAJ pulak.. Semua macam tak berkenan je. Wisma Sejarah juga berkenan di hati. Balik dalam kul 2 cam tu.

Sampai umah, takkan sayang nak terus balik pulak. Awal lagi. Sayang pun lepak-lepak kat umah, sambil main lap top. Teringat pulak surat dari iwebphotographic tadi. Erm.. tgk la.. ( yg sebenarnya nak tgk gambar aku ). Sebab seingat aku, Elena ada amik gambar aku dan tunang tercinta banyak jugak. Sekali aku tgk kat cd tu tak de pulak. Sayang pun tanya "mana gambar kita?”Aku cakap la "takkan Elena nak masukkan gambar kita banyak-banyak dalam cd ni. Ni kan cd siti".

Elok tgh cakap-cakap tu, Elena pun online YM..wakkkk..!!! apa lagi terus aku tanya.

"Elena,cd dah sampai tau".

"oo..eh?"..

"Mana gambar aku ngan tunang tercinta?".
''Ada.. Aku send kat sini je la".

"Ok2. Tapi kau edit la dulu".

Hehehe... sian Elena melayan karenah aku. Tak pe kan Elena kan? Sebab nanti aku amik kau jadi photographer aku kan?? Nanti kita gi amik gambar kat Tasik Titiwangsa kan??? wakk..!!!!




3 comments:

rynn2506 said...

ni namanya mamat & minah interframe!! huhu...

Nurmala Mazlan said...

biasa la. aku kena biasa kan diri sbb nanti nak kahwin nak ambil gambar banyak2. disamping aku nak ajar tunang tercinta senyum masa bergambar. kan elena dah warning awal-awal

rynn2506 said...

wah makin sonok aku tgok ko wat preparation...huuhu..ish..cam x caya je mala...ni aku nak bgtau ko ni..jumaat ni kite g tgok kete ko kat bengkelkan?aku nak claim RM3 kat ko awl²..cost parking kat wisma sejarah..kalo x melepaslah misha nak tgok siti bsanding...hik hik..