Thursday, May 15, 2008

wiSmA sEjARaH

Insyaallah hari bahagia aku dan tunang tercinta akan diadakan di Wisma Sejarah yang terletak di Jalan Tun Razak. Hari sabtu ni aku dan tunang tercinta akan gi tgk dewan ni. Nampak macam menarik je..
Bangunan Wisma Sejarah

Map ke Wisma Sejarah

8 comments:

Anonymous said...

waduhh..tengah2 bandar raya tuuuu...

nanti leh ambek gambo outdoor kat taman tasik..ehehhe..ke kat perpustakaan negara ke..

Nurmala Mazlan said...

wahhhh....
awal-awal dah cerita pasal amik gambar.. Aku pun tak terfikir nak gi amik gambar kat tasik tu. Tapi nnt mesti cantik kan? Boleh amik gambar kat tasik,kat perpustakaan negara,kat istana budaya, pusrawi..oopsss..!!!hotel arr..Bukan hospital..choiiii..!!!

rynn2506 said...

mala...pastikan tpt tu ade parking space yg byk k..sbb takut susah cari parking plak nnt..x dpt aku nk tgok CTNurhaliza kawin kali ke 2...

Nurmala Mazlan said...

ok2.. esok aku nak gi dewan ni. Nanti aku tgk sekali parking dia. Wahhh!!!!! Kau pasti akan dapat tgk Siti Nurhaliza kawin buat kali kedua..

"Pastikan kau dengan aku. Jangan ada cinta lain. Tak pernah aku terlintas. Niat ku untuk berpaling"

Anonymous said...

eii tak laratsss aku..
btw, 2 parking..(untuk aku dengan azrin) kena ada siap tulis reserved tau..then tulis la no plat kete kitaowang..muhahaha..

rynn2506 said...

ya betol...ko jgn lupe "reserved" hik hik hik...utk misha omar ngan siti klon2...tp aku x nk dok kat meja VVIP ko tu..low profile..!! maklumlah kitorg bdua ni bkn suka exposekan diri mcm kwn ko tu...sbb kitorg duk kat ceruk mana pon org kenal je..eh..ct klon2 tu x yah kasi seat..sape nak tgkp gambar kalo dia asyik lpk mkn...biar aku je yg abiskan makanan ko tu..huhuhuh

Nurmala Mazlan said...

yo la korang tu.. tadi aku dah gi dewan tu. dengar2 citer parking kena bayar RM3 per entry.. jangan korang tak datang pulak. Siti Nurhaliza ngan Datuk k tuu.......

Anonymous said...

uhaii..siap kena parking fee. ni mesti grand giloss2 nih..

kalau siti wedding of the year 2007, kau pulak wedding of the year 2008 la yerk?

eh..siti kawin taun 2007 ke? suke2 aku aje..ehehehe bukan taun 2006 ke?