Thursday, May 22, 2008

kURsUs kAhWiN

Ngantuk gila buat kerja ni. Baik aku lakukan sesuatu supaya mata aku ni segar balik. Nak buat apa ek? Oooo...baru aku teringat. Esok kan nak daftar kursus kahwin tu,baik aku isi borang. Esok sayang gi senang dah. Borang semua dah siap isi. Sebenarnya nak gi daftar kursus kahwin tu malam esok. Tapi disebabkan esok aku nak gi bengkel,nak tgk kereta aku yg accident tu, so, siang tu sayang je la yg gi daftar. Malam dah boleh gi bengkel dah (tu pun kalau tak ujan). Kalau hujan macam mana nak pergi. Kami sekarang ber'kuda'

p/s : sesapa nak download borang pandaftaran kursus kahwin, boleh klik kat sini --> BORANG

2 comments:

rynn2506 said...

wah...g kursus di tetmpat yg sama ngan misha omar pegi ye...heheheh...weh...nape ko kena g sana daftar plak...nape x daftar online je..aku dulu x yah pon g sana 2-3 kali....nape ko kena weh..dia dah tukar rules ke? ko nak g bile..weekend ni ekk??

Nurmala Mazlan said...

saje je aku nak g awal. aku kan suka berjalan2 ngan tunang tercinta ni. Aku nak pi bayar siap2. Nanti hari yg aku nak kursus tu,pergi je la ptg tu. Tak yah datang pagi2 sebab aku dah siap2 bayar