Saturday, May 31, 2008

sELaMat pENgAntiN bARu eKiN & hAsRi

Semalam - 30 Mei 2008 - Norashikin dan pasangannya Hasri selamat diijabkabulkan sebagai suami isteri selepas solat Jumaat. Alhamdulillah. Terbina sudah semua lagi masjid Allah.
Balik kerja aku bersiap,pastu sayang amik aku kat umah untuk kerumah dia. Sebab aku pergi sekali ngan ibu dan ayah mertua. Kecil sungguh dunia. Rupa-rupanya ayah Ekin berkawan ngan ayah mertua ku. Kalau tak disebabkan aku berjumpa,berkenalan,bercinta,bertunang ngan tunang tercinta,mesti aku lost contact ngan ekin kan??
Mereka nikah di Surau Istana Negara. Dan pada malam nya bersanding di Kampung Pengantin,Jalan Ampang
eKiN

Sayang menepung tawar mempelai

Ekin & Hasri di meja beradab


6 comments:

Ju-Lia said...

aPe ni asyik cite orang kawen jer...
iSkk3.....

Nurmala Mazlan said...

dah mmg g um,ah org kahwin,citer la pasal org kahwin. Abis tu? Nak citer org bersunat???

rynn2506 said...

weh..tkejut aku tgok kwn ko ni kawin..sbb aku pon ade kwn nama ekin dan pasangannya nama hasri...sama la plak...n setahu aku kwn aku ekin tu dah preg sama ngan aku..skali lain plak ngan kwn ko ni yg kebetulan nama pasangannye pon same..!!huhu

Nurmala Mazlan said...

Hehehe...kebetulan je nama sama.Macam kebetulan bapa kawan aku tu kawan ngan bapa mertua ku. Suratan atau kebetulan???

ellyn said...

hai..

saya n family pun ada g wedding ekin tu..actually kami ni wakil pihak perempuan...ayah ekin tu abg MIL saya..emm..ntah2 kita ada berselisih bahu kan...

Nurmala Mazlan said...

Yer ker kak ellyn.. Tak sangka kan?? What a small world.. A'ha,agak nya kita ada terselisih je tapi masing2 tak kenal kan??