Thursday, May 29, 2008

nAs gReAt iDea

Cerita ni dah lama,tapi aku nak cerita gak. Masa Minggu Setiausaha hari tu, Refflesia buat kat Hotel Istana kan.. Tunang tercinta kan kerja kat Hotel Istana je. Pastu sebelum bermulanya majlis tu, berpusu-pusu la org kat dewan utama tu membuat persiapan terakhir..

Pagi tu,masa tunang tercinta sampai ofis, dia nampak decoration kat dalam dewan tu cantik sangat. Pastu dia msg aku "Syg,decoration untuk Refflesia ni cantik sangat. Macam pelamin Sazzy Falak." ( aku pernah cakap kat sayang yg aku suka pelamin Sazzy Falak ).

Pastu aku balas msg tu "Syg amik la gambar. Balik karang tunjuk kat saya."

Tak lama pas tu Sayang balas, "Syg,syg nak tau tak. Tadi saya gi amik gambar decoration tu,pastu ada org kat situ tgh hias-hias. Saya ingat nak pergi tanya. Sekali rupa-rupanya tu budak sekolah saya dulu. Saya tanya dia buat apa kat sini. Dia kata dia kerja kat Nas Great Idea. Hiasan dalam dewan ni semua Nas Great Idea yang buat."

Wakkkk..!!!! Rezeki kot ni.

Pastu minggu lepas Nas Great Idea ni call sayang, Suruh datang butik. Dia kata Epul (kawan sayang yang kerja kat Nas Great Idea tu) bg no. phone sayang. Dia kata dia nak bagi harga baik punya sebab sayang kawan Epul. Ye ke??

Ermm...mungkin hari sabtu ni aku dgn sayang nak gi kot Butik Nas Great Idea ni. Sbb bapa mertua bg pinjam kereta.... (Ye la,kete aku kan kat workshop pas eksiden aritu) Terima Kasih ayah.. uik!!???? Belum lagi la..

Antara koleksi pelamin dari Nas Great Idea




2 comments:

rynn2506 said...

weh...pelamin merah tu yg mmg ko bkenan kat buitk lisa aritu kan..???

Nurmala Mazlan said...

a'ha... kau ingat tak gambar pelamin tu dalam album lisa keratan surat khabar. bila aku tanya dia kata customer bawa keratan tu minta design macam tu. rupa² nya pelamin tu nas great idea punya..