Wednesday, December 17, 2008

aPPRaiSaL


Korang nampak tak gambar kat atas tu.
Itu Appraisal Form
Aku rasa cam dah 3 minggu dia bagi Appraisal Form tu kat kitorg..
Tapi baru pagi tadi dia tanya “Mala,u dah fill up the appraisal form?”
Haish!!!! Tu maknanya dah nak kena panggil la tu..
Bosan la masuk bilik bos..
adoiyaiiii!!!!

33 comments:

saya said...

yahuuuu..moga dapat 5/5. blh la dapat bonus 8 bulan lps ni ye. hehehhee....

Nurmala said...

saya,
wak!!!! 8 bulan?? bonus dalam mimpi je la tu

sparkystar said...

abis la..siap la kamu sbelum kamu di siapkn.ngeh3

MiSZuE said...

selamat jumpa boss kak hee

Nurmala said...

sparkyspark,
wak!!!! jgn la takut kan.. berderaud arah dah ni.. apa lah nasib hujung tahun nih

Nurmala said...

zue,
hahaha..minta² la selamat zue

Aida said...

kak aida pun dah ngadap bos .. result pun Alhamdulillah .. to Mala, good luck to u ..

Nurmala said...

kak aida,
thanks kak.. harap² result bagus ye

E.L.L.Y.N said...

mala,
senyum lebar2..jgn neves...
kot la boss nk bg increment kn

adha said...

isi apraisal tu tak lama dpt bonus l tu.. hehehehe

Nurmala said...

kak ellyn,
heeee...kot ye la nak bg increment tu..

kak adha,
hehehe..ni lagi satu akak ni.. kalau lah betul dapat bonus kak

Erinsza said...

isi yang jgn tak isi silap2 ari bulan bos nak naikkan pangkat, mana tahukan..... hehehhe

Nurmala said...

erinsza,
wakakakaka..lagi la tak logik kak oi..kita baru 8 bulan join company ni.. tup2 nak naik pangkat.. mau meroyan semua yg kat sini

masviona said...

moga suksessssssss la ye mala...:)

Nurmala said...

masviona,
insyaallah kak..

~dARlee zURiS~ said...

hahaha..zuris baru kena smlm
kol 4 baru dia nk panggil
hampeh!
org dah tergedik2 nak balik tau
saje je nk suh balik lmbt..

nway..gd luck mala :)

eLLy said...

hu hu akak dah selamat buat last saturday !

bila nak tick tu rasa mcm nak tick yg bagus2 je "im the best" la kononnye tu

roxy exchange said...

gud luck sis..

fea da kene 2minggu lepas..

=)

Nurmala said...

zuris,
thanks zuris..

kak elly,
wah......sama la kita kak.. kita tick yg best2 jer..wakakaka

Nurmala said...

fea,
semua org dah kena. bos kitorg ni je sengal skit..wakaka~~

rynn2506 said...

wah....bau² nak dpt bonus tu....
bleh arr rasa bonus ptama ko ekk...

Nurmala said...

azrin,
apa pulak bonus pertama weh..bonus pertama dah dapat masa raya aritu.

rynn2506 said...

bonus pertama penat lelah keje la...bkn raya...raya diorg bg sbb tau kite nak pakai duit...x nak tu..x besh..rasa penat lelah punye lagi best

Nurmala said...

ini pon bukan penat lelah kerja..
ni bonus sbb budak2 nak bukak sekolah..bonus penat lelah tu bulan 4 nanti

rynn2506 said...

aku ckp psl bonus appraisal la..kan tajuk ni appraisal...!!!

Nurmala said...

yer la..kau kata nak rasa bonus penat lelah kan..maknanya skang ni bukan penat lelah punya.. tunggu bulan 4 ok..Insyaallah..

rynn2506 said...

ye la cik mala..ko yg x paham maksud aku..
aku nak rasa bonus penah lelah yg ini..yg ko wat appraisal ni...meaning bln 4 punye la..
skg punye xmo sbb aku pon dpt bonus n sama rata ngan sume org...bln 4 pon aku dpt tp depends tu....

Nurmala said...

hahahaha....
bagus la cam tu..bulan 4 nnt kita sama² rasa bonus masing²..huhu~~

p/s:masa tu nnt iNsyallah aku dah bergelar isteri org kan??

rynn2506 said...

heheh...yezza...isteri org...hehehe...

Nurmala said...

azrin,
Insyaallah..

pEnNa said...

waaa appraisal!!
dapat le 10 bulan bonus ye..
;)
sy wat benda alah nih hampir seminggu..
hrp dapat la penuhhhhh..
;)

salam perkenalan!
;)

Pujangga Asmara said...

Saya da kena pgl dah masuk bilik boss td..ahaha..azab da lepas..harap2 dpt la naik gaji n naik pangkat..hiksss

Nurmala said...

penna,
wak!!!! bagus nyer kalau betul boleh dapat bonus 10 bulan

pujanggan asmara,
Insyaallah..sama la ngan akak nih..bila dah kena panggil..aahhh!!!! lega rasanya