Tuesday, December 9, 2008

wEEkENd yg bOsAN

Weekend yg bosan..

Dah la hari Jumaat aritu aku kerja sampai kul 8.30 malam...

Hari Sabtu aku kerja pulak lagi... Warrgghh!!! bosan seh.. Yg best nyer cuma aku punya OT banyak la bulan ni..hehehe~~

Balik dari kerja tu, bakal mak mertua ajak pergi butik pengantin.. Huh!!! org butik tu sangat sombong okeh..Menyampah aku.. Muka ketat jer.. Padan muka, aku cakap kat mak mertua, aku xnak amik baju kat butik tu. Pondan tu sombong.. Pastu aku suggest pergi butik tempat aku amik pakej kat belah perempuan..Mak mertua setuju okeh..wooohoo~~~ Terima kasih ibu..eeiiuwww~~ over you!!!

Ahad pulak, ingat tak aku pernah citer kawan aku yg nak kahwin kat Dewan Besar Tun Rahah tu, hah!!! Ahad lepas aku pon pergi la.. Mmg semata-mata pergi kenduri kahwin dia jer. Pastu balik sbb aku ngan sayang tak de mood nak jenjalan.. Kami in zzzZZZzzz mode~~ wakaka~~ Ye la..skang kan musim hujan. Tido Syok woooo!!! Tapi bukan tido sesama tau bai!!!






Raya haji thn ni bosan compare to raya hari last year.. Sbb sayang tak sihat.. Sian sayang.. Aku cakap "sayang kena badi lembu kot"
Sbb pagi tu sayang ok.. Sempat jugak la sayang gali lubang nak tanam kepala lembu nnt..Tapi lepas sayang tumbangkan 2 ekor lembu utk disembelih je, baru dia cam tak sihat.. FYI, sayang aku ni tak boleh tgk darah..wak!!!!!
Raya haji thn lepas best.. Sb 1st time sayang ajak aku jumpa bakal mak mertua.. Pastu seharian kitorg g beraya. Cam beraya aidilfitri gamaknya..
Disebabkan sayang tak sihat. So, pic hari raya haji thn ni, korang tgk gambar ni je ek...
jeng jeng jeng..
*****
****
***
**
*

Dia dah tak de di dunia ini. Dia dah meninggalkan kita semua..

25 comments:

cHeRyNa PiReS said...

ade ke badi lembu mala? btw...sha suke tgk gambo kek kawen tuh...meriah...!!!

Nurmala said...

sha,
wakakaka...
belasah je cakap badi lembu..huhu~~

~dARlee zURiS~ said...

hehee..bosan kan?
keje sabtu tadi memang memboringkan
org memblog pun x ramai
huhuu...

kwn tu kawen double skali ek??
:)

Nurmala said...

zuris,
ye la zuris..pastu masa ari sabtu tu YM pulak menhanjing..wak!!!!

zeti said...

bsarnya kek dia.. comey je pengantin tu :) cian tunang mala x sht, biasa la tu skang ni kan msim org sakit ;) nnt suh dia mkn ubat k :)

Nurmala said...

zeti,
thanks zt.. kita dah suh dia makan ubat dah..

makingahero said...

Nice thing it seems i think u had a blasting one....takecare

Nurmala said...

prakash,
thanks~~

rynn2506 said...

wakakaka mala.....teringat raya haji tahun lepas kan aku baru je 4 hari jadi isteri org..n ko bkn aje 1st time g umah mak mertua ko tp korg dtg beraya kat umah mak mertua aku gak kan..???wakakaka....

Nurmala said...

azrin,
aha kan..semalam masa aku tgh create entry ni pon aku teringat. "raya haji thn lepas, azrin baru je kahwin"

Eazy Izzuddin said...

wooo...
ramai tol org yg sombong gler kat dunie nih...
ohoho...
salam aidil adha kak...
=D

PakciQue said...

Lawo r kek tue...nyum2..

Lelaki Tak Setia

Nurmala said...

eazy,
mmg ramai org yg sombong skang nih

pakcique,
lawa.. tapi sedap x tau lah..hehe..
thanks sebab singgah

eLLy said...

cian dah arwah dah lembu tu ye ;)

reena said...

sib baik che abe tak pengsan time kerat lembu tuh kan yang??? kalo tak mesti dah msk paper nih...heheh...sowi gurau jek yang....

Nurmala said...

kak elly,
wakakaka..kelakar lah ko kak..

reena,
wakaka..ni lagi satu.. tapi kan, dia mmg x leh tgk darah tau..kalau terlalu banyak, dia leh pitam tau..adeh!!

nurulhuda abu bakar said...

sedihnye tgk lumbu tu.. dah takde lagi ;(

Nurmala said...

nurulhuda,
aha ka..sian kat lembu tu..oit!!! kalau sian x leh makan daging dia tau

Erinsza said...

hisssh. .. mala mcm tu sekali sayang awak kena badi lembu trs tak de mood.

wokaylah.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

syok nyer dapat bakal mak mertua yg sporting

he he he....

haip...skang rajin ek pi kenduri kawin....bagus2...hehhe

ambik seriiiiiiiiiii

(^_^)

eedany said...

skrg ni musim kahwin2 kan?

Tingginya kek... Cantikklah!

:)

Nurmala said...

erinsza,
heh..kita agak2 jer kena badi lembu..ada ke badi lembu??

yanie,
haha...bukan amik seri la yani..amik berkat tu..

Nurmala said...

eedany,
skang ni kan musim hujan, so, musim kahwin2 la..agagaga~~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuk...weddg tu cantek maa...N pon x ley tgk darah..pening2...

Nurmala said...

N,
naper ek org² yg tak leh tgk darah nih??