Tuesday, December 2, 2008

fAsHa sANdHa

Aku dapat dua e-mail yg berbeza.
Tapi kedua-duanya ttg fasha sandha
Email pertama yg aku dapat tu, bertajuk "fasha sandha & farid kamilanak halal ke anak haram". Gambar tu nampak nya macam kat lokasi cerita anak halal masa maya karin jual buah kat pasar malam tu kan??



Email kedua yg aku dapat ni pulak bertajuk "Rindu fasha sandha??"
So, kepada sesiapa yg merindui fasha yg dah di boikot media tempatan,ubati lah rindu anda dengan menatap gambar2 ini

38 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

huhhhh....hebat jugak dia ni yerrr.....

Nurmala said...

raflesia merah,
dia mmg 'hebat'

SaDi said...

ish... muka nampak cantik... tapi.. perrrggghhhhhh... tak ingat dosa keeeee????????

Nurmala said...

sadi,
huhu~~ tu la pasal sadi..
saya mmg x berapa berkenan ngan fasha sandha nih

etomyam said...

peeergh,
tu yg best jadi artis tu....tader kira dosa pahala, semua halal, pah tu dapat duit buat gi Umrah, masuk paper n media he he he...artis BOLEH

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cian die kne boikot.....

Nurmala said...

etomyam,
ya betul!!! skang artis berlumba2 buat haji & umrah..alhamdulillah

N,
hahaha..padan muka dia..

adha said...

heeeeeeeee dia bercium ngan FK ker? geli la ngn FS ni.. muka cantik tp perangai.. alamak.. terlebih sudah... :(

Nurmala said...

kak adha,
eeeeee....tu la kak..dah la kita suka farid kamil nih..eee!!!

azza_irah said...

hikhikk mala...
terkojut akak...ingt gambo apa la..

Nurmala said...

kak azza,
wakakaka..xyah terkejut kak..bukan gambo kita..huhu~~

aku la sape lagi said...

sayer pun tak kenan dengan fasha senduk nih..elok jual senduk aje la...

Nurmala said...

aku la sapa lagi,
wakakakakaka...!!!! fasha senduk?? wakaka~~

BuBbLeS said...

ala nk dekat2 raya haji ni
buat je korban die tu
lalalala

eLLy said...

ngeh ngeh ngeh ..

akak tak minat la suara itik nie

sparkystar said...

adoiiyaii..tak agak2

sipeNinLalat said...

Isk isk iskkk... buat k0rban takde sape yg nak beli da... Kwang kwang kwangggg... tp yg gambo aksi best tu fasha ngan Farid ker??? sbb dia landing baik punyeeekan.. ahahahhaaa

Nurmala said...

bubbles,
tak de sapa nak kalau korban kan dia tu.

kak elly,
kita lagi menyampah tahap cipan

Nurmala said...

sparkystar,
tu la pasal..adoii!!!

sipeninlalat,
aha..ngan farid ler tu.. pompuan tu apa kira nak landing atas sesapa pon

busyuksayang said...

eeeeeeee.....saya ellergic tul ngan dia nie!!!!

Nurmala said...

busyuksayang,
eee...saya lagi ellergicccc!!!!!!!!!!!

saya said...

no comment!!!

Nurmala said...

saya,
wakakakakaka~~

[S]itie [B]Um [B]Um said...

xsuke die

Nurmala said...

siti,
kita lagi x suka dia tau!!

nor atiqah said...

tiqa x ske fasha sandha

mazzura said...

rindu? biasa je..xla rindu pon...haah

Nurmala said...

tiqa,
akak pon x ske..

mazzura,
wakaka..aku pon x rindu..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

biar benar ini budak?
atas buah epel lak tu

he he he....

tak sakit badan ker?

muehehhehe

cian epel2 tu...

Nurmala said...

yanie,
wakakakkaa...
sian kat epal2 tu..
kalau dia boleh cakap, sure dia beristigfar!!. uik??? over pulak ai..

Warnawanie said...

sandarkan pada kenangan je laa sandha oi... hehehe

Nurmala said...

wanie,
huhu~~~

sayang menyayang..
cinta di kenang..
perasaan menjadi rindu..

eedany said...

huhu... very the sexy!

banyaklah dengar gossip pasal dia. Tapi namanya juga artiss gitewww kan? Lagi sexy lagiii meletopsss!

:)

Nurmala said...

eedany,
ye la..agak ya artis ni kena seksi dulu kot baru nak laku..huhu~~

reena said...

perghhh....i'm speechless yang....ekekeke

Nurmala said...

reena,
hehehehe...wakaka~~

zianazone said...

ohh minah ni dah kena boikot dengan media ekk..patut arr sekarang ni kurang cerita2 dia..aku ingat dia dah bayekkk hehehe

Nurmala said...

ziana,
heh..dia dah baik?? podah cit..