Wednesday, December 31, 2008

sELaMat tAHUn bARu HiJRah & hAPPy nEw yEaR

Wah!!!! Baru arini aku dapat update blog aku..huhu~~~ semalam bz + tak leh nak upload pic..adeh!!!!

Disebabkan cerita ni dah boleh dikira basi, so aku cerita serba ringkas la ye..

Cuti kan 3 hari..aktiviti aku tu..adoiiyaiii!!!

Hari sabtu tu, seharian aku, sayang, bakal mak mertua ngan bakal adik ipar aku berjalan2 cari brg2 kahwin utk belah sayang... penat!!!

Hari ahad pulak aku janji ngan kawan2 sekolah aku dulu, Azrin & Adini. Mula2 plan nak jumpa je..later baru decide nak karaoke ke movie or just 'lepak'ing.. Tapi last2 kitorg gi karaoke kat Red Box Ria, Sogo ...syok ooooo!!!!! Kami bertiga je. Suami dan tunang masing2 not allowed..wakakaka~~~ happening sangat..tapi sampai lagu terakhir kami, aku leh ter'touching' pulak..lagu "THOSE WERE THE DAYS".. wak!!!! aku siap nangis tu..sedih..korang x caya, korang dengar la lagu tu..sure tersentuh.. tak tau la pulak kalau aku yg over acting kan..huhu~~














Balik dari karaoke tu, aku teman sayang main futsal kat Sports Planet, Ampang pulak..tgk!!! tunang mithali tau..penat2 pun teman jugak..wakakaka!! ade ke gelaran tunang mithali?
Hari Isnin aku ingat nak berehat sepuas2 nya sebab sabtu ahad nak berjalan kan. Sekali aku dapat berita nenek sedara aku meninggal. So, x de maknanya la nak berehat.. aku pergi la kenduri tu utk memberi penghormatan terakhir.. Al-Fatihah
Hah!!! caner citer aku?? ok ke simple sgt?? ok la kan?? Layan~~~~
************************************************
Sebelum terlewat..aku nak ucapkan selamat menyambut thn baru hijrah dan tahun baru 2009.. Semoga apa yg kita impikan selama ini menjadi kenyataan pada tahun 2009.. Insyaallah!!

30 comments:

mazzura said...

Selamat Tahun Baru..
Alhamdulillah ada jugak yg tercapai utk tahun 2008 ni..:)

~dARlee zURiS~ said...

selamat tahun baru gak mala!!
:)

Amy Maznan said...

bestnyer berkaraoke! happy new year to u too!

sparkystar said...

selamat tahun baru diucapkan pd kamo.smaga tahun nie lebih baik dari tahun sebelum nye..amin

busyuksayang said...

very happy new year to u mala...:)

saya said...

moga tahun 2009 lebih bersinar untuk kita semua... tak sabar nak tunggu kad undangan bulan 3 tuuuu...

Nurmala said...

mazzura,
alhamdulillah..thn depan dapat baby polak..hehe

zuris,
selamat thn baru zuris

Nurmala said...

amy,
mmg best berkaraoke..happy new year

sparkystar,
selamat thn baru juga..Insyaallah

Nurmala said...

busyuksayang,
thank you darling

saya,
wak!!!! sambut new year dulu la baru dapat kad..lama lagi..wakakak..takut!!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

salam tahun baru 2009 mala...

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::

[yAN!e][pUTraJAya] said...

salam tahun baru 2009 mala...

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::

Nurmala said...

yanie,
salam tahun baru juga utk yanie..

rynn2506 said...

mala..sonotkan pegi tu....
aku pon sonot bangad....
huhu..
lengkali kite g lg nak??

happy new year 2009...

Nurmala said...

azrin,
mmg seronok bangat..hehe.. nak g lagi tu..tunggu bachelor party aku..wakakaka

happy new year..

Eazy Izzuddin said...

wow akak..
karoke eh...
hihi..
mesti sedap sore akak..
xD

Nurmala said...

eazy,
sedap tu tak la..tapi kalau siti nurhaliza dengar leh nangis la..wakakakaka

mama mya said...

berkaraoke sampai demam ke? semoga cepat sembuh jgn lupa mamam ubat yer

selamat tahun baru 2009 semoga 2009 akan lebih bermakna tuk mala

re = x sambut laa mala kat umah jek.. nak tido hehehe

Nurmala said...

mama mya,
tu la pasal kak..berkaraoke sampai demam..hehehe~~

Insyaallah kak..

eedany said...

Selamat Tahun Baru 2009.

Goodbye 2008... Welcome 2009.

:)

Nurmala said...

eedany,
selamat thn baru buat eedany..

nurulhuda abu bakar said...

happy new year ;)

mala 2009 ni nak jadik bini org... hehe... suspen jek...

all the best....

Nurmala said...

nurul,
happy new year buat nurul..

wak!!! jangan di cakap pasal jadi bini org nih

Insyaallah

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy new year yunk...

alaa...windu nk karox...tp da smggu kne batuk....

Nurmala said...

N,
happy new year..
kita lepas karaoke tu je demam deh..wakakaka

reena said...

nih demam penangan karaoke ke?? alahai siannye dia... anyway....hepi new year yang... nanti dah kawen ... hmmm... nak poye2 dah takde mase yang....

enjoy as u can....

Nurmala said...

reena,
ye la kan..nnt dah kahwin tak leh nak berfoya² lagi..Ni ni masa nyer..tinggal lagi baper bulan je nih

Ada Ayrissa said...

hepi new year mala..
hoep all ur dream will come true...

Nurmala said...

kak ada,
Insyaallah kak.. AMIN!!!

MiSZuE said...

yuhuuuu
cekci nye hehehe

happy new year kak mala:)

jacker said...
This comment has been removed by a blog administrator.