Wednesday, June 25, 2008

aZRiN's dAy

HAPPY BIRTHDAY AZRIN...!!!~~~




Hari ni birthday azrin. Birthday yang ke-25. Happy birthday Azrin. Hope our friendship last forever.. Tak kira la, dah kahwin ke, dah ada anak ke.. Dan yang penting aku doakan kau kecapi kebahagiaan yang kau dan aku cari selama ini. Love You Azrin..~~






12 comments:

ellyn said...

mala...

ni rynn2506 tu ke?

misz_dini said...

happy birthday ayin.....may ur dream come truee...murah rezeki..panjang umur...fwens 4eva

Nurmala Mazlan said...

a'ha la kak..
tu rynn2506.. hari ni birthday dia..

rynn2506 said...

ermm...mala..ko wat aku touching plak...huuhu...thx anyway n i love u too fren....

psstt...jgn la ko igt kembali zaman kegelapan n kejatuhan kite tu...peritnya aku still dpt rs spai skg...tp mmg btol ade hikmah di sebalik ape yg berlaku kan mala....!!!hanya kite berdua n bilik aku tu ha jd saksi segala²nya..!!

rynn2506 said...

to adini,
thx kat ko jugak...

Nurmala Mazlan said...

azrin,
A’ha.. kalau boleh mmg la tak nak ingat. Tapi time dok sorang² tu mesti benda tu nak datang jugak. Suffer masa tu kan yin kan??? tapi bila fikir² balik, kita ni boleh dikatakan tergolong dalam lingkungan wanita hebat kan?? bukan calang² org yg boleh face benda tu macam kita..

rynn2506 said...

tu la tu...masa tu pegi lantak org nak ckp kite ni ape...yg penting ketabahan kite kite tiada tandingan...tangisan tu dah jd kwn baik kite dah kan..!!

dah..dah..kite dah stabil skg...biarlah "pengalaman mahal" kite tu jd pengajaran buat kite...

Nurmala Mazlan said...

‘yes’ lah… tak yah dok ingat² lagi. Skang kita dah ok.. insyaallah sampai bila²

ellyn said...

korang ni cite cam teruk beno msa silam tu...cite ar sket...

Nurmala Mazlan said...

kak ellyn,
wakakakaka... dalam kategori teruk la..takkan nak citer kan sini kot. p&c

aidil said...

samat ari jd kak ayin..
eventhough we're quiet fren
but i knw u're kak mala's bes fren
n everything to him
most probably u knw all about me.aha
so take care n hav a nice day ;)
may god bless u...

rynn2506 said...

kak ellyn,
haahla..p&c tu..xmo la cite kat sini...tp mmg x dinafikan kitorg mmg suffer masa tuh..kalo x kuat semangat,mau gile dibuatnye...nasib baik ade 1 sama lain...

aidil,
akak n kak mala tu dah mcm adik beradik dah..kira aidil pon mcm adik akak jugak...thx anyway...