Saturday, June 14, 2008

bANyAk Nye kERjA..!!!!!

Minggu merdeka aku dah berakhir. Minggu lepas bos aku pergi Germany for 1 week. And he will came back on this Monday..

Ish...mesti cam bosan je kan. Dah la kerja aku berlambak-lambak sekarang ni. Rasa cam nak kerja sampai kul 10 malam pulak. Tapi cam tak sesuai jer nak menabur bakti sebanyak tu kat company yg baru 2 bulan aku join ni.

Kak Hada dah mula cuti bersalin. So,semua kerja dia aku kena buat. Banyak tak terkata. Belum abis kerja yg lama,kerja yang baru sedang menunggu. Jangan harap la nak tgk meja aku clean & clear macam dulu.

Kerja tu dah la memerlukan tenaga mata aku yang banyak. Sampai pedih-pedih la mata aku mengadap pc tu dari pagi sampai lewat petang. Mana tak nya,kerja kena buat ngan teliti, silap sikit dah kena bambu ngan Finance. Tak sanggup aku nak berhadapan ngan En. Azman tu. Macam singa lapar.





p/s - kerja-kerja aku yang entah bila akan selesai. (berhenti kerja baru kerja ni selesai)

3 comments:

misz_dini said...

perghhh...byk nyer paper...kalah paper kat meja aku...ermm...aper2 pun majulah sukan utk negara...kehkehkeh

Nurmala Mazlan said...

Hah tau tak pe. Banyak gila kerja aku. Tu la, dulu masa kat ofis lama manja sangat. Tak de Kerja. Sekarang rasakan..Aku bersukan pun tak, nak majulah sukan pulak....

rynn2506 said...

aku baru nak ckp...dulu kat ofis lama asyik hilang je keje ko..asal aku call..mala ke toilet..mala xde...mala on the fon...skg ni baru ko tau apa itu byk keje kan???huhuhu