Friday, June 27, 2008

bOWLiNg - iNtER tRaDeWiNdS


Haru Jumaat hari tu - 20 June 2008 - Tradewinds ada buat charity. Bowling inter Tradewinds kat Ampang superbowl Times Square. Mula² aku dah letak nama nak main,walau pun tak tau main. Tapi sebab diorang dah ajak,cam saje nak enjoy². Sekali baru aku teringat aku ada appointment ngan Az. Az ni org buat pelamin. Aku gi jumpa dia nak survey pelamin dia since pelamin aunty Sue tu harga tak masuk dek akal..

At last,aku gi untuk tgk je sbb game abis kul 10 lebih dan aku appoinment ngan Az kul 9. Sebelum gi tgk diorg main tu,aku gi la office lama. Tak de sapa pon sebab semua org dah balik. Yang ada Mazenah, Abg Din ngan Abg Kamal je tgh main ping pong..



Team ibu mertua ku. Fantastic 4 lagi. wakakaka..Tgk la sapa terselit kat belakang tu.

5 comments:

rynn2506 said...

oit..nape x post n3 ni tahun depan jerk?? dah seminggu basi cite baru nak post je tu...
hahahaha

misz_dini said...

wahh..satu krabat kerja satu tpt kan....

Nurmala Mazlan said...

azrin,
Gambar lambat upload la.. Bukan camera aku.Camera org.

adini,
hahaha..tapi sampai hujung bulan ni je. Sebab ibu mertua ku dapat VSS..

Ju-Lia said...

main bOwling pkaI bAju kurung.
bajet tunjUk ayu dpn becoming-Mak mertUa.
wakAkakkaka

Nurmala Mazlan said...

Ju-Lia,
oit..kau ni mesti tak baca entry kan? Stok tgk gambar je kan?? Kan aku kata aku tak jadi main sbb ada appointment ngan org yg buat pelamin tu?? Sepak kang..!!!