Tuesday, June 10, 2008

tAggEd

had been tagged by Ju-Lia

Impression Of Her/Him
1) Talkative
2) Creative
3) Friendly
4) Kind
5) Bubbles – bLuP bLuP bLup..!!!!

Most Memorable Thing She/He has Done For You
Julia (formerly known as Nonoi). Phone sesiapa yang out of credit di tgh² malam buta, can use her service – easy topup. Sesiapa yang rasa² nak makan cake, chicken chop, muffin, spaghetti and etc tunggu lah dia balik dari penang. She will make for you.

3 Person You Wanna Tag
1) rynn2506
2) aDiNi
3) Ju-Lia

6 comments:

rynn2506 said...

mala....x paham...cane nak wat ni???

Nurmala Mazlan said...

Julia dah tag aku. Jadi aku cerita serba sedikit pasal dia kat blog aku. dan aku tag korang bertiga. kira nya, nnt dalam blog julia,kau ngan adini akan ada cerita pasal aku pulak macam aku cerita pasal julia tu. itu pon kalau korang tau la aku dah tag korang. kau faham?? kalau kau tag aku,nnt aku cerita pasal kau pulak. faham???

misz_dini said...

wakakakakaa...aku tak paham...dari dulu aku join blog nie...tak paham cam ner korang tag2 nieee.....camner org tue nak tau aku tag dier...camner dier nak tau yg dier dah kener tag...camner camnerr....jawab jawab cik siti tanjung perakk...

Ju-Lia said...

Oit. salah. sebelUm jawab yang siape tag tu. kene jawab Soklan 1st. yang 5 present u wish tu. pastu baru sambung yg bawah.n xbleh tag org yang meng-tag tu.

Nurmala Mazlan said...

Ju-Lia - ish...aku dah pening pala dah noi..

rynn2506 said...

aku pon xpaham...maleh arr nak wat...kena ade mood yg baek baru leh tagged ni...