Thursday, July 31, 2008

aRMa wEDDiNg cOutURe

Semalam lepas balik kerja, aku jumpa Zura. Bukan saja jumpa sebenarnya. Zura nak pergi fitting baju kahwin dia nnt kat Arma Wedding Couture (Elly). So, dia ajak aku tgk² sekali kot² ada apa² yg aku berkenan kat butik tu untuk wedding aku pulak nnt..

Finally aku jumpa pelamin yg aku rasa cantik dan murah.. Ye la.. buat apa nak membazirkan?? Buat pelamin mahal². Tapi duduk ½ jam je.. pastu nnt dapat tgk gambar je la..

Walaupun ada yg kata,apa salahnya. Kahwin sekali seumur hidup.. Tetapi tetap tak berbaloi kalau buat pelamin mahal bapak giler melainkan org tu anak org berada..

Tapi kat Arma Couture ni, pada pendapat aku, pelamin dia cantik dan murah. Mekap pun cantik..










8 comments:

misz_dini said...

alrite lah tue....cantik2 pelamin nie...kalo worth it aper salah..

Nurmala Mazlan said...

adini,
cantik kan...
cantik + under budget aku

rynn2506 said...

mala aku suka pelamin yg first skali tu....mcm raja btol² je rasanya.....

Nurmala Mazlan said...

azrin,
hah..tu la..
aku pun suka yg tu..
tapi kan ada satu pelamin garden dia kan, cantik giler.. tapi tak de dalam fotopages dia..aku tgk kat butik dia semalam...

darlee_luv said...

awak..
lawalah pelamin die.berkenan laks.hehee..
berapa ek range harge die??

Nurmala Mazlan said...

darlee_luv,
dia ikut budget awak..
selanjutnyamawak ke lah tanya dia sendiri... fotopages dia ada saya sertakan sekali kat entry tu...

ellyn said...

make up dia cantik..pelamin no 4 pun cantik..semua plamin pun cantik...

Nurmala Mazlan said...

kak ellyn,
wakakaka...kak ellyn dah rambang mata.. nasib baik dah kawin..