Sunday, July 27, 2008

eRNi nURsHaNiSzA & mUhAmmAd zAiDi

Semalam sorg lagi kawan, Erni Nurshanisza bersatu dengan pasangannya, Muhammad Zaidi. Majlis berlangsung di Putrajaya..

Erni ni kawan sekelas aku masa form 4 & form 5..huhu~~~ banyak betul kawan-kawan aku yg dah kawin..Aku ni bila la pulak gamaknya...

Semalam,pukul 12.30pm cam tu, aku gerak dari rumah,ambil Azrin. Kemudian gi Stadium Bukit Jalil jap sebab Sayang nak daftar futsal untuk team dia. Lepas selesai hal pendaftaran Sayang tu, terus gi Putrajaya.

Sampai-sampai sana, Erni tgh bersanding. Oklah tu...dapat gak tgk dia bersanding..

~~SELAMAT PENGANTIN BARU ERNI~~








*Seperti biasa,gambar aku tidak akan ada kerana aku yg mengambil gambar mereka-mereka..
*Yang berbaju pink dan bertudung tu pun kawan sekelas aku, Azeera dengan tunangnya, Fairuz. Mereka akan berkahwin pada bulan 1 thn hadapan..

p/s: Yin,persal la kita boleh lupa nak ambil gambar sesama kan?? Padahal sebelum ni kita bukan pantang nampak kamera ker??

4 comments:

bad credit unsecured loan said...

You have a very impressive blog.


bad credit unsecured loan

Nurmala Mazlan said...

bad credit unsecured loan,
thanks for your compliment..huhu~~~

rynn2506 said...

haah...nape la kite x terpikir langsung nak snap pic kite walaupon sekeping...???

Nurmala Mazlan said...

azrin,
tu la pasal kan???
aku pun tak terfikir masa tu..
sibuk ngan nurin...