Wednesday, July 30, 2008

tiLeS - pARt 2

Hampir siap sudah...

Kepada blogger yg tak tau, dulu rumah aku pakai tikar getah. Skang ada rezeki lebih skit,mak taruk tiles. Bersempena aku nak kahwin thn depan. Insyaallah...

Dalam masa seminggu je,rumah aku dah berubah wajah.. Sekejap je kan?? Mana tak nye, 4 org sekali yg buat. Lagi pun org-org abah aku yg buat, tu yg cepat agaknya..

Ni belum 100% siap.. Baru 90%.. Nnt dah siap, nak masuk perabot pulak.. Nnt aku update kat blog lagi ek...




p/s: sesiapa nak renovation umah, nak buat tiles, nak buat wiring or what so ever, cakap arr ngan aku. Suh abah aku je buat. Bg bisnes skit kat abah aku...Pastu korang dapat discount..wakakaka..promote bisnes bapa nampak!!! Alamak!! terlebih sudah..

8 comments:

aizatbest said...

wah canggih tiles baru..huhu..
bile nk kawin?t ble ar jemput sume kwn2 blogger..;p

Nurmala Mazlan said...

aizatbest,
Terima kasih... Tapi tak de canggih mana.. tile biasa jerk.. Insyaallah bulan 3 thn depan saya kahwin.. Yes la..nnt saya jemput kawan² blogger..

misz_dini said...

weiii...ermm..nie satu idea yg bagus...nanti nak perlukan khidmat wiring..leh panggil bapak ko kan...

Nurmala Mazlan said...

adini,
bole je adini.. nnt time nak buat tu, cakap la ek.. huhu~~~

Nidza@Umi said...

yeah...umah atuk aku dh baru...best skit anak aku nak berjalan...huhuhu

Nurmala Mazlan said...

nidza@umi,
oit...selama hari ni tak best ke??? ingat skit..nenek harris tu membesar kat situ tau dulu..

Apalah umi ni.. Melayu mudah lupa..wakakaka!!!!!

rynn2506 said...

hehehe....cantik tu lantai tu..igt tau mala...buat border..huhuhu

Nurmala Mazlan said...

azrin,
hehehe...cantik kan???