Thursday, July 31, 2008

pENgALaMaN


Mungkin Tuhan sengaja mahu kita berjumpa dengan orang yang salahsebelum menemui insan yang betul supaya apabila kita akhirnyamenemui insan yang betul, kita akan tahu bagaimana untuk bersyukurdengan nikmat pemberian dan hikmah di sebalik pemberian tersebut.

Kebahagaiaan terletak kepada mereka yang menangis ,mereka yangterluka , mereka yang telah mencari dan mereka yang telahmencuba. Hanya mereka yang boleh menghargai kepentingan manusia yangtelah menyentuh hidup mereka.

9 comments:

ellyn said...

i am truly agree with the statement... based on my xperience..

Nurmala Mazlan said...

kak ellyn,
Ye la kak... based on my experience jugak.. Sbb tu kita more appriciate hubungan kita skang.. Yg lama tu cam ujian ke supaya kita menjadi lebih baik hari ni...

rynn2506 said...

experiences aku ko x yah tya la kan mala...ko sendiri tau tough ke x experiences aku tu kan....????

Nurmala Mazlan said...

azrin,
heeee.... yes..!!! pengalaman manjadikan kita hari ini. ini ganjaran atas apa yg dah berlaku dulu.. Allah takkan uji kalau hambanya tak mampu...

rynn2506 said...

ya betol...

[LADYKiKi] said...

wahwahh.ya betol...


i likee ayat2 cinta.. hehe

Nurmala Mazlan said...

azrin,
hahaha...aku tau..

lady kiki,
saya pon suka ayat² cam gini...erk...jiwang...

Puteri Ezza said...

Salam...

Thanks ek coz dah berkunjung ke blog akak. Wah... syahdu sungguh entri ni. Nak cetak rompak, boleh tak? Hikhik.

Nurmala Mazlan said...

puteri ezza,
hehe...cetak la. banyak-banyak pun tak pe..jangan kantoi ngan pihak berkuasa sudah..~~~