Thursday, July 24, 2008

mAYa kARiN


Macam yg aku pernah cerita lat post sebelum ni, sijil aku kan dah hilang, Cara untuk selesaikan masalah ni ialah, kena pergi ke Zura’s Akademi,ambil surat pengesahan yg aku pernah datang berkursus disitu. Kemudian bawa surat tu ke Jabatan Agama Islam,dan mereka akan print sijil baru..

Jadi,semalam sayang pergi la Zura’ Akademi nak ambil surat pengesahan tu. Sementara tunggu surat di siap, tiba² ada dorang perempuan ni datang kat sayang tanya “ Macam mana nak daftar berkursus hah?”.. Sayang pon pandang la perempuan tu. Korang nak tau sapa?? MAYA KARIN..

Pastu,saya cakap la "kena ambil boring putih tu dan isi”..

oo..pinjam pen boleh?”

Pastu Maya Karin pon duduk kat meja sayang tu untuk isi borang.

Sayang tanya “Akak pon buat kursus kat sini?”

“A’ha.. sini famous.hehehe”.

“Akak datang sorang ker?”

“Hari ni sorang. Nnt berdua”.

Pastu surat pengesahan kami tu pon siap. Sebelum gerak tu sayang cakap la “Nnt kawin jangan lupa jemput tau kak”.

“Boleh.. Tapi kena ikut gi Italy la.”

Wakk..!!!!!! Sayang jumpa Maya Karin.. Nak jumpa jugak!!!~~~



p/s: untung nye sapa yg berkursus minggu ni. Ada Maya Karin

11 comments:

Hasnul Efendi Md Yusof (ANUL) said...

wahhh..maya karin nk kawin??

fuiyoo..melepas aku

ellyn said...

nape x amik gbr masa tu?
bestnye jumpe dia

Nurmala Mazlan said...

anul,
hehe.. tu la.. lambat sangat.. kan dah melepas

Nurmala Mazlan said...

kak ellyn,
tu la.. sayang kita tu mana la terfikir nak amik² gambar ni..huhu~~~

rynn2506 said...

satu lg kesalahan ejaan di sini...
Pastu,saya cakap la "kena ambil boring putih tu dan isi”..

huhuh....mala, sorry..aku btolkan je...jgn mara...

[LADYKiKi] said...

wahhh.,.. nak kursus kawin ke...

eheheh kiki bila lagi nih.. hhuhu

Nurmala Mazlan said...

azrin,
hahaha... aku tak marah.. bagus² ada org check post aku..wakakakaka

kiki,
bukan nak pergi kursus la kiki. Dah pergi dah. Dah hilang pon saya nyer sijil..wakaka..

mr. fabulous said...

nasib baik sayang u x tersangkuk kt maya karin tu..huhuhu :p

Nurmala Mazlan said...

mr.fabulous,
erk...sayang nak tersangkut kat Maya Karin. Langkah mayat saya dulu...wakaka

aidil said...

aidil dpt jemputan dia
klw takde class pegi kot italy tu

Nurmala Mazlan said...

aidil,
wakakaka...
caya la aidil...
akak nak ikut gak..
huhu~~~