Monday, July 28, 2008

SSF dEkO

Cerita hari Ahad pulak...
Hari ahad aku,sayang mak ngan anak buah aku - nurin - pergi Jalan TAR.. Nak cari door gift untuk tetamu yg datang majlis perkahwinan aku nanti.
Insyaallah..~~~
Masa on the way dari parking nak ke SSF tu,nampak pulak Azeera ngan mak dia. Nak cari barang kahwin la tu..Nak kahwin bulan 1 thn depan la kata kan.. I'm happy for You.. Dah lama dah korang tu. Almorst 8 years. Mmg kena kahwin dah..
Tak jalan banyak tempat la. Sebab aku mmg dah set nak gi kat SSF deko ni.. Barang dia cantik-cantik.. Wah Wah Wah....aku promote pulak!!! Girl yg entertain kitorg tu pulak offer, "Kalau akak suruh SSF gubahkan, diorg charge RM1 satu. Saya yg akan gubah. Tapi kalau akak beli je barang kat sini, tapi akak bg saya gubah kat luar saya charge 50 sen je".. ooo...kira side bisnes la ni..Bagus juga..so,aku suh je budak tu gubah kan. Baru 50 sen. Lagipun kalau aku suh SSF yg gubah pun,mmg budak ni yg akan gubah. Org yg sama. Baik kasi girl ni makan luar kan.. Aku jimat,dia untung...
Dah dapat dah apa yg aku nak tu - tak leh la cakap apa nnt tak surprise - huhu~~~ Kalau nak,kena datang la aku kahwin nanti..wakakaka..!!!!
Balik tu, bawa si kecil gi Mc'D sebab dah janji ngan dia nak bawa makan Mc'D...


On The Way. My mak ngan Nurin

Pelamin di SSF. Cantikkan?? Garden concept

Mc'D time

6 comments:

acs student loans said...

Well its nice.


acs student loans

Nurmala Mazlan said...

acs student loans,
thanks..thanks..thanks..

bendul said...

kalo saya buat, saya cas 40sen jer.. heheheh..

Nurmala Mazlan said...

bendul,
hehehe... kalau cam tu, awak buat kan je la.. ok???

rynn2506 said...

aku suka pic pelamin tu...cantik...

Nurmala Mazlan said...

azrin,
cantik kan??
betul² macam garden...