Friday, July 4, 2008

~~~hAPPy biRtHdAy mAk~~~



4th of July
My Mak's Birthday...
Happy Birthday, Mak!!
May Allah bless Mak...
My Mak, My love, my strength, my happiness, my friend, my idol...
My Mak, my all...
I love u, Mak!!

Mak...selamat ulang tahun kelahiran from your only child..kot2 la dia nak baca kat sini..


p/s: Aku ni selalu je gaduh-gaduh ngan mak. Tapi aku sayang mak sebenarnya. Tanpa mak,aku tak dapat lihat dunia ni. Nak bg apa ek kat mak?? Any idea??

9 comments:

misz_dini said...

bwk gi jln2...makan2....tpt yg best...yg dier suker n selesa...

rynn2506 said...

eh mala...bkn aritu ko kata bday mak ko 12/7 ke?? sbb kite rancang nak g vacation 11-13bhb...aku tampar kang..nak tpu ni....

ermm..hadiah..??? bg la jam ke,mkn besar ke,beli kain (buat baju ke) apa² je la...at least suthg 4 rememberence kan??

Nurmala Mazlan said...

adini,
mak aku tu selesa kat rumah. Nak berjalan² ni dia malas.

azrin,
ishh... nak tampar aku pulak..
apa benda tipu² ni??
kan hari tu kata nak pergi time dapat gaji. aku kata la tak boleh sbb bezday mak aku. kalau 12hb pulak aku dah out of budget..

aida said...

wakakakaka...mrh nyerr mak buyung sorang ni... la... ckp gan mak ko.. happy bufday aunnntiee... hehehe..
aku aritu bwk mak aku shooping.. dr ujung rmbut smpi ujung kaki.. hehe.. bwk mkn kt tmpt dia x pnh pegi..

Nurmala Mazlan said...

aida,
Insyaallah nnt aku aku cakap. aku pun rasa cam nak bawa mak aku g makan atau beli kain macam azrin cakap tu..

Nidza@Umi said...

bwk ler mak ko pg vacation...pg langkawi..best..
boleh cari coklat hantaran ko...

Nurmala Mazlan said...

nidza@umi,
langkawi mmg best. Ongkos nya lagi best. kat KL ni banyak coklat untuk buat hantaran

aidil said...

selamat hari jadi mak :)
semoga pjg umur dan dmurahkn rezki
hadiah plg berharga ialah doa drp sorg anak yg ikhlas agar ibubapa bahagia di dunia dan akhirat.weeee~

p/s:da byk akak post eh.aidil da xde idea ni plus mls :D

Nurmala Mazlan said...

Thanks aidil..
Ye..hadiah tu hadiah paling mujarab.

p/s:aidil tak de idea plus mls. akak tak de kerja,tu yg byk post..weeee~~~