Tuesday, July 29, 2008

jAM

Semalam balik kerja, sampai je umah aku terus tukar baju sebab nak pergi butik Anggerik Apparel kat Maju Junction tu. Nak hantar baju raya sbb next month butik tu dah tak nak amik tempahan lagi..
Lepas hantar kain tu, nak pergi mana ek?? Nak balik awal lagi. Jalan-jalan la dulu.. Sayang bawa aku gi makan nasi lemak kat bangsar. Lepas abis makan tu, masih awal lagi..erk..tak mo arr balik dulu..dah lama tak kuar berdua ngan sayang..
On the way balik, tu lalu depan Sogo. Alih-alih Sayang masuk Sogo.. Ooo..baru aku ingat,sayang kata jam dia dah rosak. Dia nak beli jam baru. Pilih punya pilih, pastu sayang tanya,
"Sayang nak jam jugak ke??".
"Hah??,"buat-buat terkejut..wakakaka!!!
"kalau nak pilih la satu".
Promoter tu pun keluarkan beberapa jam yg under budget..Hah..!!! tak pasal-pasal aku pun dapat jam baru
Yayy!!! Yayy!!! Dapat jam baru..
~~Terima Kasih Sayang~~



13 comments:

mr. fabulous said...

"Hah??,"buat-buat terkejut..wakakaka!!!"

amboi..pandai ek berlakon...hahaha

Nurmala Mazlan said...

hehe...
kena la buat² terkejut..
tak la nampak gayat sangat..huhu~~~

eLLy said...

amboi tengah bersayang sayang.. mcm2 dapat ye ;o)

Nurmala Mazlan said...

kak elly,
hahaha...
biasa la tu kak...
zaman bercinta mmg gini..
tgk la sok dah beranak-pinak...

bendul said...

waaaa.. esprit.. bendul dapat minum "sprite" jer.. hahaha..

Nurmala Mazlan said...

bendul,
sprite pun sedap per..

misz_dini said...

oklah tuee...sayang bagi jam...ko lak bagi syg aper?

Rashid said...

bertuah dpt suami mithali macam tu.. so, hargailah dirinya selalu..

Nurmala Mazlan said...

Adini,
Aku bg sayang apa??? Adalahhh..!!!!

rashid,
alhamdulillah..Insyaallah saya akan sentiasa hargai dirinya..

rynn2506 said...

huhu..suka la tu dpt jam baru....jam yg krol punye pesal x tepek skali??

Nurmala Mazlan said...

azrin,
tu la tu.. aku cakap ngan dia. pastu dia kata tak yah la.. letak jam aku cukup..huhu~~~

rynn2506 said...

erm..bagus la tu...krol tu walaupon muda dr kite tp pemikiran dia matang n dia x suka bangga diri..low profile la tu....

Nurmala Mazlan said...

azrin,
tu la tu. agak nye dia dapat rasa kan yg hayat jam tu tak lama kot