Monday, July 14, 2008

gEDiKss~~~~

Hari ni aku halfday sebab atuk nak gi klinik. Motor tak de pakcik aku pakai gi kerja. Bosan seh~~~ tak tau nak buat apa. Tapi best jugak kan. Time-time org kerja,aku ada kat umah. Warrgghh!!!! ngantuk..huhu~~

Semalam sepupu aku ada send email kat aku. Email tu bertajuk - Gempaq!! Artis perempuan baru, gedik gile. belom kuar Mangga lagi nih! Aku nak gak tgk sapa artis gedik tu..wakakaka..!!!









5 comments:

rynn2506 said...

hehehe.....gediks tp cute sgt..!!!

ellyn said...

wahhh gediks sesgt la awek itu....

posing baikkkknye...kalah artis..hehehhe

Nurmala Mazlan said...

azrin,
comel kan? ada satu hari tu,aku balik ofis awal,aku tak buat o.t. gara² si Nurin ni la.. tak sabar nak layan keletah dia..

kak ellyn,
tu la pasal. budak zaman skang. advance..

misz_dini said...

wakakaka...saper tue weii??sedara ko ekk??

Nurmala Mazlan said...

a'ha..
anak buah aku.. geram aku ngan dia ni