Thursday, July 17, 2008

siJiL HiLaNg


Ish….mana lah pergi nya sijil kusus kahwin aku.. Hilang!!! Tidak!! Mana aku letak?? Takkan dalam bilik pon leh hilang? Ada toyol ke dalam bilik aku? Wakk!!!! Aku tak nak buat kursus lagi…sangap seh!!!


p/s: setakat hari ni aku tgk lilypath aku kat sebelah ni, ada lagi 8 bulan, 1 minggu, 5 hari until our wedding day..wakk!!!! sijil dah ilang..baru sebulan je pergi kursus...

15 comments:

misz_dini said...

tak jumpa2 lagi kah???...aduiii,..aku lak yg takut..tgu jerk email dari dorang dulu..

Nurmala Mazlan said...

Wakk!!!
Persal kau pulak nak takut..
kau ni....menakut kan aku lah..

framestone said...

sijil hilang leh mintak copy dari dorg huhu..kite nie dh 2tahun amik..tp xnmpk hasilnye lagi...klu 3tahun lg nk khwin gamaknye amik lagi sekali la ek

ellyn said...

ada la tu..cuba igt balik kat mana..ntah2 ngan cik tunang kot?

Nurmala Mazlan said...

Framestone,
Eh..tak la..
Sijil kursus tu untuk seumur hidup..

Kak Ellyn,
Ish…mmg kat kita. Confirm..
Tapi ntah mana ntah..
Ish….menci!!!!!!

framestone said...

mmg la seumur hidup...tp isi kandungan kursus kan sentiasa bertmbah dari masa ke semasa...lagi satu mane ingt dah pe yg dipelajrai dulu he...23x

rynn2506 said...

cik mala,
kalo "tuuut" tu leh tgal²...benda tu pon ko leh lupe ko letak mana kan??? cemana benda penting camtu pon leh ilang...???bahaya ko nih.....

Nurmala Mazlan said...

Framestone,
Hahaha..
Banyak nyer hehe..sampai 23x
Insyaallah sama kot. Nak kahwin² ni mana ada penambahan² macam modul sekolah.. Yg penting,dial eh guna seumur hidup?? Awak nak g kursus lagi ker?? Awak tau taka pa itu sangap?? Wakaka!!


p/s: awak dah 2 thn,tp sijil still ada kan? saya ni ha,baru je pergi sebulan. Dah hilang..huhu~~

azrin,
ler..aku minta ke benda tu nak hilang??
Aku tak expect pon benda yg aku letak dalam bilik aku leh hilang??
Hilang ke salah letak ek??
Tapi aku sangat pasti ia hilang sbb aku tak letak dimana² selain diatas laptop..

rynn2506 said...

dah la ko p cari btol²...xde sape nak amik kalo ko kata ko letak kat atas laptop...kalo xde gak ko g mintak zura's akakdemik tu print balik le...

mr. fabulous said...

ada org wt recycle paper kot..hehe..main2 jer..
xkn la org nk curi plak...mana bleh tukar2 nama...

Nurmala Mazlan said...

Azrin,
Tu yg aku ralat sgt ni. Caner leh ilang? Walhal benda tu kat situ jerk..
Heh..sijil tu bukan Zura’s yg print la..
Tunang tercinta dah pergi Zura’s tu dah.
Zura’s bg surat pengesahan je yg kita attend kursus kat situ.
Aku sendiri kena bawa g Pejabat agama minta dia pring sijil tu balik.
Itu pun kalau Pejabat agama terima surat pengesahan tu. Kalau tak,kena buat kursus balik..
Benci!!!!!!

Mr.fabulous,
Tak tau la En. Fabulous..
Dah abis daya saya ccari dah..
Mmg tak de sapa nak curi..
Tapi mana tau toyol pon nak kahwin..
Wakakaka..

rynn2506 said...

haaa..aku ade idea..ape kata ko g tanya or mintak tlg kat mat...dia kan sgup je tlg ko no matter what sbb dia kan syok kat ko...hehehehehe...try la....

Nurmala Mazlan said...

Wee~~~~
Kepala otak kau ni mmg sama ngan aku kan?
Tadi masa krol cakap kena tnya pejabat agama je,otak aku dah teringat kat mat tu dah..
Wakakaka..
Dan masa komen kau sampai tadi,aku tgh mendail no. tel mat..
Mat kata,kalau pusat tu di iktiraf oleh JAWI, Inasyaallah dia leh kua kan sijil baru.. Biasa nye dia akan keluarkan sijil baru, tapi tak tau la kalau nasib aku tak baik kan..wak.!!!

starstar said...

hai..
:)

hiks kiteorg lom pi kusus kwin lgik..
mlasnyeee nk p.

Nurmala Mazlan said...

starstar,
haha..mmg sangap.. tapi malas² pon kena pergi jugak..huhu~~~