Thursday, August 28, 2008

aWaRd & hADiAh

Hari ni aku tak de idea nak cakap apa. Nak tulis pasal apa. Nak cerita apa.. bla..bla..bla..
Makanya hari ini aku akan tepek Hadiah dan award yg aku terima..yayy!!!
Award ni aku dapat dari Kak Ellyn. Dah lama dah Kak Ellyn bagi aku award ni. Tapi aku cam segan je nak terima award ni. Tapi org dah bg kan.. Ambik je la...Thanks Kak Ellyn...

Yang ni pulak aku terima ari Kak Azza..hehehe.. Terharu rasa.. Baru je kenal. Tapi dah dapat hadiah. Apa² pun, thanks Kak Azza..

5 comments:

Aleeya said...

yuhuuuu dpt award ehh, tahniah2...

Pocket said...

tahniah tahniah!!
pocket doakan memoga kita maju jaya lagi di masa dpan .. hohooo!!

Nurmala said...

aleeya,
huhu~~~aha dapat award tu..org nak bg..amik je la kan..yayy!!

pocket,
wakakaka...kelakar la pocket. Macam menang apa pulak~~

zeti said...

thniah dpt award :)
truskan b'blogging!!

Nurmala said...

zeti,
woohoo~~~ thanks..