Thursday, August 21, 2008

tV bARu




yayy!! yayy!!

tv ku sudah sampai..

Aku baru beli tv..LCD 37".. rancang nyer, tv tu aku nak guna selepas kahwin nnt. Nak letak kat rumah kami nnt.. Insyaallah.. huhu~~ Awal aku beli kan. Nak kahwin lambat lagi. Tapi tgk la macam mana, kot2 sampai masa aku dah kahwin nnt, ada pulak tv model baru yg aku dok berkenan, harus la aku beli je baru. Tapi kalau agak2 tv ni masih di hati atau dalam erti kata lain, budget untuk tv baru takde, akan ku angkut tv ni okey..!!

32 comments:

Anonymous said...

wahhh...nanti bole beli audio system plaksss

Nurmala said...

anonymous,
Insyaallah.. kalau ada rezeki lebih

Anonymous said...

brand aper bai...sony good...cantik2..~~dnie

eLLy said...

emm nak kawin kena beli barang umah cikit cikit.. nanti senang

bila nak beli katil baru? har har har

Nurmala said...

adini,
aha kan..lupa pulak aku nak snap brand dia..wakaka.. cantik kan??

Nurmala said...

kak elly,
aha la kak, kena beli pelan2 dari skang..

katil?? wak!!! katil kena pilih betul2. kena carik yg tahan lasak..eeeiiiuuww~~

atty's said...

beshnya dpt tb baru..
tq visit my blog..yg tak seberapa ituh

Nurmala said...

atty,
lol..blog ni pon tak seberapa jugak..

antalya said...

wahh dah start kumpul brg utk umah baru. bagus bagus

Nurmala said...

antalya,
mula dari sekarang.. nnt tak rush.. sikit² lama² jadi bukit..

mr. fabulous said...

tgk bola best tu...huhuhu

Nurmala said...

mr. fabulous,
haha.. jangan di cakap..harus lah tunang ku mengadap tv tu time tgk bola nnt..

eYaNacOMeY said...

amboi2.. tv baru..tumpang tgk skali bley??ahakz..:-p

Nurmala said...

eyanacomey,
buleh..buleh.. meh arr dtg umah.. kita tgk tv sesama..hiks~~

bendul said...

waaaa..!! tv nipis..!! tidak tidak tidak..!!

Nurmala said...

bendul,
wakakaka...naper kau ni bendul??

BuBbLeS said...

jgn lupe psg set karok
pasni x yah sesusah g redbox
nak karok mase mlm berinai pun senang
wakakakaka

Nurmala said...

bubbles,
wakk..mungkin tidak..tapi akan ku pasang dirumah ku sendiri nnt..huhu~~

ratna said...

persiapan awal tu penting.. senang nanti kemudian..

Nurmala said...

ratna,
yezzaa.. tu yg beli awal² ni. kalau almari,katil tu kecik,harus la saya dah beli dari skang. takde tempat nak letak jerk..

edrina said...

yesszaa... tv baru best2!! :-)

Nurmala said...

edrina,
aha..best².. kopak aku..

.::WaNiE::. said...

wahwah layan tu tengok movie

Nurmala said...

wanie,
yes la.. mmg layan..tu yg semalam tgk citer antu sampai tak leh tido malam..wakaka

[LADYKiKi] said...

wahhhhh... syokkk dpt beli tv.. huhu

Nurmala said...

kiki,
ekekeke...mmg la syok beli tv. Alhamdulillah..ada rezeki lebih tu..

ellyn said...

harus ku jeles ngan tv mu itewww....

waaaaa...nk jugak!!!!!!!!

Nurmala said...

kak ellyn,
kak ellyn, jgn jeles arr..hehe~~

sweethOneY said...

auwwww...flat screen ag :D

Nurmala said...

sweethoney,
alhamdulillah..rezeki kahwin..

eLiyaShaKa said...

kak ni klu tengo citer pun mmg beshhhh jerrr

Nurmala said...

eliyashaka,
mmg best pon..layannn~~~