Sunday, August 17, 2008

mAYa kARiN & MuHaMMaD aLi


"BELLAGIO, ITALI, 15 OGOS 2008: Pelakon, penyanyi dan pengacara jelita, Maya Karin Roelcke, 28, akhirnya selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya, Muhammad Ali Abdullah atau Steven David Shorthose, 38, tepat jam 5 petang waktu tempatan (waktu Malaysia 11 malam) semalam, 14 Ogos."

Selamat pengantin baru Maya Karin & Ali..

Wah...rasa cam baru semalam je aku post entry MAYA KARIN - Sayang terserempak ngan maya karin ( 24 July) kat Zura's Akademi nak daftar kursus kahwin -

Tup- tup skang,maya dah sah menjadi isteri kepada Muhammad Ali.

Maya cantik sangat. Sweet. Simple.Nice..


Kad kahwin dia pun simple jerk. Dengar2 kad kahwin dia tu,dia buat sendiri. Kertas fotostat biasa je. Pastu ditampal dengan kertas warna hijau tu..Simple kan?? Tapi tgk pulak la dia buat kat mana. Kat ITALY tu...

Apa-apa pun,semoga Maya karin & suami tercinta kekal hingga ke akhir hayat.


p/s: jangan jadi cam sesetengah artis-artis skang tu. Perkahwinan cam mainan je. Baru baper bulan kahwin,dah bercerai berai..

13 comments:

shafa said...

InsyaAllah...shafa pun doakan dia kekal. shafa pun x tersedar dia dah kahwin, tup2 dah kahwin dah dia ek..

Nurmala said...

shafa,
a'ha kan. Takde heboh pon kisah dia bercinta.. Senyap2 je terus nak kahwin. Sekarang dah jadi isteri org dah pon..

aRa said...

Congrats to Maya...suka tgk Maya tau...chumel...

Hi Nurmala... :) Thank's bab singgah my blog...

Nurmala said...

Ara,
Saya pun ske tgk Maya. Natural Beauty..

eYaNacOMeY said...

hehe..congratez to Maya Karin yg sweet... moga rumahtangga yg dibina kekal selamanya..aminn..

p/s: thanx kak, singgah blog saya..singgah2 laa sLaloo..ahakz..:)

Nurmala said...

eyanacomey,
Insyaallah..

Boleh tu singgah selalu. Tapi kena la singgah selalu kat blog kita jugak..

antalya said...

cantik baju dia kan

Nurmala said...

antalya,
aha..cantik baju dia. Dia pun apa kurangnya. cantik jugak..

Nurmala said...
This comment has been removed by the author.
ellyn said...

cantiknye pengantin tu..berseri je muka maya kan...

Nurmala said...

kak ellyn,
a'ha kak.. org cantik.. macammana pon mesti cantik punya..

Anonymous said...

awat aku tgk laki maya karin nie cam hensem kat pic lain...kat sini cam tuer plak aku tgk..~~dnie

Nurmala said...

adini,
apa kau kesah?? tua2 pun masyuk..!!