Thursday, August 28, 2008

tEtAp bERsiNaR sELaMa rAMadHaN


Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com, sweethoney, sofiaroxy, darleeluv, a gift fRoM hEaRt


Ni arahan nya…


1. Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang
2. Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe)
3. Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka
4. Lastly, jgn lupe tempek url korang sebelah url a gift fRoM hEaRt tu


********************************************************
tadaaaaa..mereka² yang terpilih ialah...


1. Bubbles
2. Kak Ellyn
3. Kak Azza
4. Yanie
5. Kak Elly

7 comments:

BuBbLeS said...

untuk apakah ini?

Nurmala said...

bubbles,
alah...lebih kurang tag la..buat je la..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ooo..mcm TAG ek..ingat kan nak kasi award....he he eh

nanti2 yanie wat k mala...

(^_^) nway thanks ya..

[yAN!e][pUTraJAya] said...
This comment has been removed by the author.
Nurmala said...

yanie,
hehe..ok..no problem

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mala...yanie dah letak dalam blog yanie...tp bukan sebagai TAG...

tp sebagai pemberian award dr rakan2...

he he he bleh kan? tetap akan bersinar di blog yanie yg kat sebelah kanan kat ruangan AWARD tu

(^_^)

Nurmala said...

yanie,
terima kasih yanie... tetapkan bersinar ya!!