Thursday, August 7, 2008

hAti bUkAN kRiStAL

Hebat betul penangan ini org terhadap diri ku ini



Haiz..!!!

Tak leh tido nih..

Petang tadi cam ada hal skit ngan sayang. Tapi dah ok dah. Masa dia nak balik tu,dah salam-salam dah. dah laga-laga pipi dah..uhukss!!

Biasa la,ayat yg aku akan cakap bila dia nak gerak " Dah sampai nnt bgtau"

15 min later, dia msg "Sayang,saya dah sampai"

Ok la tu..Tetiba terasa pulak hati ni nak call dia.. Kring kring!!! dekat 1000x. tak angkat-angkat. Msg, tak balas..

wak!!! mula la berhati kristal.. macam-macam aku fikir dalam hati.

Mana sayang ni?Naper tak angkat fon? Naper tak balas msg? Tak pernah2 pon cam ni. Takkan tak sattle lagi kot pasal tadi. kan dah ok. ada apa-apa jadi ke? naper tak cakap ngan aku?dia nak larikan diri dari aku ker. dia dah ada org lain ke??kalau dah ada org lain,naper tak terus terang je?? sedihnya kalau betul sayang ada org lain..uhukss~~

macam-macam la yg aku fikir.

Huh...mati kutu jugak aku dibuatnya.. Hebat penangan sayang. Atau aku yg cengeng..??

Sayang!!!!!!

Heh, aku rasa panggilan aku yg ke 1001, baru dia pick up. dengan suara seksi nya itu

"Hello"

"Naper sayang tak angkat fon?"

"saya tertido"

''takkan tak dgr bunyi fon langsung"

"tak dengar. saya cas fon dalam bilik", Hah..harus lah airmata ku ini meleleh...



"dah. dah. jangan nangis. saya tak pergi memana"

walalalalala....

waarrgghh!!!!! tetiba cam ngantuk pulak

hikss~~

9 comments:

rynn2506 said...

eleh ngengada..tampar kang...!!!!

bendul said...

naper la pempuan sensitip sgt..
salah ker kalo tak angkat telepon..?
huhuhu..
(slalu kena marah gak pasal tak angkat tepon..)

Nurmala Mazlan said...

azrin,
ler...ngengada ngan tunang sendiri..apa salah nyer.. Kang aku ngengada ngan tunang org kang.. kau nak??

bendul,
biasa la tu bendul.. hati perempuan kan lagi lembut dari hati lelaki..

tak salah tak angkat tepon. tapi inform la..takde la kita ni risau. kalau org pompuan tu boleh jer,nak buat pape inform kat tunang/suami tercinta..uhuks~~~~

rynn2506 said...

eleh...bkn x penah kan????hahahahha

Nurmala Mazlan said...

azrin,
tu aku tanya, kalau aku buat lagi ko nak?? tak pon ngan suami org..hah!! pengalaman nih.. tu semua sbb lonely la tu. tak de tempat nak ngengada..

arianna adrizal said...

hahahhaha!
mcm sama je cerita kita ni.
bukan saje2 nak susahkan hati kan.. tp tiba2 akan rasa tak best mcm tu.

mr. fabulous said...

bagus la caring tunang sendiri...x salah pon...just nk dia tau yg kita amik berat psl dia...huhuhu

ellyn said...

Mala...

pls visit my blog k ...ada something utk mala...hehehe

Nurmala Mazlan said...

arianna adrizal,
betul tu. Takkan kita sesajer nak susahkan hati kan??

mr.fabulous,
yes la mr.fabulous. Haiz!! Kalau semua lelaki memahami macam awak ni kan senang..

kak ellyn,
ok kak.. i will..